Refurbished este un program care a fost infiintat pentru a se retehnologiza produsele ce au fost folosite pentru un timp scurt de companiile mari din Nord-Vestul Europei. Astfel ca produsele refurbished trec printr-un nou proces de manufacturare si certificare, dar pentru a trece acest „test” ele trebuie sa respecte standarde riguroase de calitate si performanta.

De aceea, foarte multi oameni, dar si companii opteaza pentru laptopuri refurbished, asigurandu-se in acest fel ca beneficiaza de produse bune, dar la un pret mai mic decat cele noi.

Unul dintre magazinele online cunoscute pe piata, care se ocupa cu comercializarea acestui tip de produse, este It-Sh.ro, spre care cumparatorii se indreapta din mai multe motive:

  • Gama variata de calculatoare si laptopuri refurbished

In magazinul IT-SH sunt disponibile diferite modele refurbished, astfel incat fiecare doritor sa-si poate gasi ceea ce ii este pe plac, dar si necesar, in functie de dimensiunile produsului, de performante si de alte caracteristici importante.

Laptopuri refurbished | Calculatoare refurbished | It-Sh.ro

laptopuri refurbished

  • Produse refurbished de calitate, de la branduri mari

IT-SH comercializeaza doar produse de la branduri de top, astfel incat sa le ofere oamenilor garantia unor produse de calitate superioara. Cativa dintre producatorii renumiti la nivel mondial care se pot regasi aici sunt: HP, Lenovo, IBM, Dell, Sony, Asus, Acer sau Samsung.

  • Perioada de garantie generoasa

Perioada de garantie pentru laptopuri si calculatoare refurbished este de 24 de luni in acest magazin.

  • Proces de achizitie usor

Din momentul in care se decide asupra unui produs, utilizatorul il poate adauga in cos. Dureaza cat ai zice “calculator” pana la finalizarea comenzii, chiar si fara ca respectivul client sa fie inregistrat pe site. Este nevoie doar de completarea formularului pentru facturare.

  • Posibilitate de returnare a produselor

Clientii care achizitioneaza un produs ce nu le este pe plac il pot returna in termen de 14 zile calendaristice, fara sa invoce vrun motiv si fara sa suporte alte costuri decat cele de livrare, conform Termenilor si Conditiilor publicate de companie. Daca respectiva comanda a fost achitata, vanzatorul va rambursa banii cumparatorului in maximum 30 de zile de la data la care produsul se intoarce la sediu.

In concluzie, cei care fac achizitii din magazinul IT-SH au la dispozitie multe modele din care sa aleaga si beneficiaza de multe alte avantaje importante, precum preturi avantajoase sau un proces usor si rapid de cumparare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here