In calitate de parinte tanar este foarte important ca atunci cand incepe diversificarea la cel mic sa fie incluse in alimentatie produse BIO.

De ce produse BIO pentru cei mici?

Cine nu este ingrijorat de consecintele pe care alimentele industriale le pot avea asupra bebelusilor aflati in dezvoltare? Consumul organic presupune numai produse de calitate. Produsele chimice se gasesc peste tot: in alimente, in casa, chiar si in jucariile copiilor, asa ca mare atentie!

Fructele si legumele organice, neprelucrate sunt mai bogate in antioxidanti si substante nutritive, cum ar fi fierul, magneziul si zincul, ceea ce va permite copiilor sa se sature mai repede si sa promoveze cresterea. Carnea, laptele si ouale organice vor contine, de asemenea, mai multi acizi grasi esentiali precum omega-3 , aliatii pentru o buna dezvoltare a creierului.

Cu siguranta parintii au observat ca fructele si legumele din agricultura ecologica ofera un gust mai pronuntat. Nimic mai bun pentru a motiva bebelusul sa incerce noi alimente, sa se aventureze in texturi noi, cand rasplata gustului este de fiecare data – indiferent daca il apreciaza acum sau putin mai tarziu!

Alimentele in borcanele organice mici nu numai ca au mai mult gust, dar permit si copiilor sa invete sa faca distinctia intre diferite arome, deoarece nu contin arome artificiale (singurul permis fiind etil vanilina) sau aditivi.

Produse BIO | mancare BIO pentru bebelusi | Zabe.ro

produse BIO

Printre primele legume foarte digerabile, se afla mai presus de toate cartoful, un tubercul care contine putini alergeni. Asociat cu morcovul zdrobit, acestea sunt primele legume de baza. Apoi se integreaza treptat celelalte legume, acordand atentie tolerantei bebelusului.

Este foarte important ca parintii sa se axeze mai degraba pe aportul de vitamine decat pe aportul de grasimi. De asemenea, trebuie sa aiba responsabilitatea de a-si proteja copilul si de a-l face un copil responsabil.

De pe site-ul Zabe.ro, parintii pot achizitiona mancare BIO pentru bebelusi dar si produse de ingrijire si igiena pentru cei mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here