Cauti o solutie cu efecte de lunga durata? Incearca implantul dentar!

Stima de sine este influentata de numeroase aspecte, printre acestea numarandu-se si calitatea zambetului. Din pacate, in prezent, exista o multime de persoane care, fie din cauza neglijarii vizitelor stomatologice, fie din cauza unor afectiuni medicale, au anumiti dinti sau masele lipsa, lucru care le afecteaza semnificativ increderea in propria persoana. Daca dantura nu este perfecta, atunci dispare, implicit, si dorinta de a zambi larg si cu incredere.

Spre bucuria pacientilor, Plaza Dent ofera tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a-si aplica un implant dentar in Bucuresti, prin intermediul caruia dantura va fi completa, perfecta si sanatoasa. In cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva aspecte important de stiut in ceea ce priveste implantul dentar, dar si efectul sau pozitiv de lunga durata sau chiar permanent.

Etapele esentiale de aplicare a implantului dentar

Multumita clinicii stomatologice din Sectorul 6, Plaza Dent, pacientii au oportunitatea de a spune adio insecuritatilor provocate de lipsa unuia sau a mai multor dinti, prin aplicarea unui implant dentar. Bineinteles, aceasta procedura implica desfasurarea mai multor etape, pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Initial, medicul dentist trebuie sa se asigure ca aplica toate masurile necesare pentru a evalua starea de sanatate a pacientului, incurajandu-l sa faca investigatii radiologice prin care afla mai multe informatii despre structura danturii si calitatea osului. Daca pacientul se incadreaza tuturor conditiilor necesare pentru a beneficia de un implant, medicul de la PlazaDent.ro incepe procedura. Zona care urmeaza sa fie tratata va fi anesteziata, astfel incat pacientul sa nu experimenteze nicio durere. Dupa aceea, implantul se insereaza chiar in osul maxilar.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sectorul 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Ulterior, sunt necesare cateva luni – 2 sau 3 – pentru integrarea implantului in structura dentara. Dupa ce zona s-a vindecat complet, medicul se ocupa de ultimele retusuri, printre care se numara si aplicarea coroanei dentare. Principala calitate a acestui dispozitiv inovativ stomatologic este ca se integreaza perfect in dantura din toate punctele de vedere, trecand complet neobservat.

Implantul dentar este o modalitate eficienta prin care pacientul se poate bucura de o dantura completa, integrandu-se perfect in structura si avand aspectul unui dinte natural. Partea si mai buna este ca rezultatele sunt de lunga durata sau chiar permanente.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Sanatate
 • February 20, 2024
 • 5 minutes Read
Totul despre colesterol

Colesterolul este un compus organic esențial pentru organismul uman, fiind utilizat pentru sintetizarea hormonilor și producerea bilei în ficat. Pe de altă parte, nivelurile ridicate de colesterol din organism pot…

Citește

 • Sanatate
 • February 2, 2024
 • 4 minutes Read
Varicele: cauze, simptome și modalități de tratament

Varicele reprezintă o afecțiune comună, caracterizată de dilatarea anormală a venelor de la nivelul picioarelor și a altor zone ale corpului. Această afecțiune este adesea însoțită de simptome precum durere,…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea