Stima de sine este influentata de numeroase aspecte, printre acestea numarandu-se si calitatea zambetului. Din pacate, in prezent, exista o multime de persoane care, fie din cauza neglijarii vizitelor stomatologice, fie din cauza unor afectiuni medicale, au anumiti dinti sau masele lipsa, lucru care le afecteaza semnificativ increderea in propria persoana. Daca dantura nu este perfecta, atunci dispare, implicit, si dorinta de a zambi larg si cu incredere.

Spre bucuria pacientilor, Plaza Dent ofera tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a-si aplica un implant dentar in Bucuresti, prin intermediul caruia dantura va fi completa, perfecta si sanatoasa. In cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva aspecte important de stiut in ceea ce priveste implantul dentar, dar si efectul sau pozitiv de lunga durata sau chiar permanent.

Etapele esentiale de aplicare a implantului dentar

Multumita clinicii stomatologice din Sectorul 6, Plaza Dent, pacientii au oportunitatea de a spune adio insecuritatilor provocate de lipsa unuia sau a mai multor dinti, prin aplicarea unui implant dentar. Bineinteles, aceasta procedura implica desfasurarea mai multor etape, pentru obtinerea rezultatelor dorite.

Initial, medicul dentist trebuie sa se asigure ca aplica toate masurile necesare pentru a evalua starea de sanatate a pacientului, incurajandu-l sa faca investigatii radiologice prin care afla mai multe informatii despre structura danturii si calitatea osului. Daca pacientul se incadreaza tuturor conditiilor necesare pentru a beneficia de un implant, medicul de la PlazaDent.ro incepe procedura. Zona care urmeaza sa fie tratata va fi anesteziata, astfel incat pacientul sa nu experimenteze nicio durere. Dupa aceea, implantul se insereaza chiar in osul maxilar.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sectorul 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Ulterior, sunt necesare cateva luni – 2 sau 3 – pentru integrarea implantului in structura dentara. Dupa ce zona s-a vindecat complet, medicul se ocupa de ultimele retusuri, printre care se numara si aplicarea coroanei dentare. Principala calitate a acestui dispozitiv inovativ stomatologic este ca se integreaza perfect in dantura din toate punctele de vedere, trecand complet neobservat.

Implantul dentar este o modalitate eficienta prin care pacientul se poate bucura de o dantura completa, integrandu-se perfect in structura si avand aspectul unui dinte natural. Partea si mai buna este ca rezultatele sunt de lunga durata sau chiar permanente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here