A va asigura ca parul dumneavoastra este cat se poate de sanatos, inseamna sa puneti accent nu doar pe samponul folosit, ci sa luati in considerare o multime de alti factori. De la schimbarea periodica a samponului, la taierea varfurilor, iata si alte idei si comportamente de ingrijire care odata aplicate, va pot oferi un aspect frumos al parului.

Toti expertii sunt de acord ca evitarea salonului este contraproductiva in ceea ce priveste cresterea parului. Varfurile se usuca si se despica, asa ca nu merita sa aveti un par lung cu un aspect inestetic. Scurtarea de rutina a varfurilor asigura un par frumos. Rutina inseamna cam o data la doua luni sau cel mult o data la sase luni.

Parul are nevoie de odihna, asa ca macar in weekend sau in zilele fara evenimente importante la serviciu ori in familie, dati parului ragaz de odihna! Daca este posibil, lasati-l sa se usuce in mod natural, evitati produsele de coafare si cele care aranjeaza parul cu ajutorul temperaturilor ridicate, evitati utilizarea elasticelor dure sau a agrafelor. Cu alte cuvinte, parul are nevoie de un respiro, iar pentru a arata bine atunci cand aveti nevoie, oferiti-i aceasta posibilitate!

Daca va scarpinati constant din cauza uscaciunii si mancarimii scalpului, cel mai bine ar fi sa consultati un medic dermatolog. Nu ignorati aceste semne, deoarece o mancarime cronica traumatizeaza scalpul.

Se tot discuta despre mentinerea unei diete sanatoase pentru o stare generala de bine si o sanatate optima. Acelasi lucru este valabil si in cazul parului. Acesta este considerat un tesut neesential, deci organismul se va concentra mai intai pe alimentarea cu nutrienti a organelor esentiale, cum ar fi inima sau ficatul, insa daca mancati suficient de bine, proteinele si toti nutrientii folositori vor avea un efect benefic si asupra parului.

Indreptare cu keratina | aplicare de extensii de par | joyasalon.ro

aplicare de extensii de par

In acest context ar mai putea fi amintite o multime de sfaturi si trucuri, insa cel mai sanatos ar fi sa discutati cu un specialist care sa faca recomandari pe baza unei evaluari fidele a parului. Astfel de oameni gasiti la Joya Salon si tot aici puteti avea parte de diverse abordari care sa stimuleze frumusetea parului. Accesand joyasalon.ro veti putea programa sesiuni de indreptare cu keratina, tratamente de hidratare, tuns, vopsit, aplicare de extensii de par si tot ce este mai nou pe piata in materie de frumusetea si sanatatea parului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here