Coltarul extensibil reprezinta cea mai versatila optiune de relaxare pentru casa. Fie ca persoana vrea sa vizioneze filme, sa se relaxeze sau sa gazduiasca oaspeti, acest obiect mobilier este solutia ideala.

Motive pentru a achizitiona un coltar extensibil

Aceasta piesa ideala pentru apartamente urbane sau camere mai mici poate elimina spatiul irosit si va oferi spatiul necesar pentru a personaliza modul in care persoana doreste sa se relaxeze. De asemenea, flexibilitatea este excelenta in spatii mai mari, daca se doreste sa schimbarea aspectului camerei. Fiecare tip de coltar extensibil se potriveste perfect prin holurile stranse, prin usile mici si poate fi manevrat cu usurinta pe trepte.

In cele mai multe situatii se va potrivi mult mai bine decat o canapea, iar latimea va ocupa mai putin spatiu. Aceasta piesa de mobilier se poate amenaja langa un calorifer sau o fereastra, in coltul camerei, iar alaturi de acesta, se pot amplasa si o masuta de sticla sau piele de mobila din lemn. Camera trebuie sa ofere o senzatie de confort si sa fie primitoare, astfel aranjarea acestuia in coltul camerei reprezinta unul dintre cele mai practice si mai eficiente moduri de a amplasa un coltar.

Coltar extensibil | coltare de living | CasaEduard.ro

Coltar extensibil

Culoarea aleasa – factor important pentru alegerea coltarului

Atunci cand persoanele isi aleg coltare de living trebuia sa tina cont, in special, de culoare. Din acest motiv, cele mai bune alegeri in materie de culori sunt cele pastelate, cum ar fi violet, galben, bleu sau crem. Cele mai pretentioase culori sunt cele neutre.

Se poate decora foarte usor livingul in jurul lor si se poate schimba intr-un timp scurt stilul in care a fost decorata camera in cazul in care persoana se plictiseste de modul in care arata. Daca persoana doreste o pata de culoare si vrea sa creeze dinamism, poate alege culori mai aprinse, precum negru, rosu, turcoaz sau verde.

Asadar, alegerea modelului perfect, care sa respecte atat stilul de viata al familiei, cat si cel al camerei, este destul de complicata. Insa, fabrica de canapele ce poate imbina aceste dorinte este CasaEduard.ro, unde expertii pot concepe produse adecvate oricarui stil de decor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here