Luand in considerare natura meseriei, cadrele medicale au nevoie de saboti medicali de calitate superioara, care se le ofere sustinere si confort si in cele mai agitate si obositoare zile. Trebuie inteleasa pe deplin importanta purtarii unei incaltaminte confortabile de catre cei care lucreaza in astfel de domenii, unde trebuie sa petreaca ore in sir in picioare.

Aspecte de luat in considerare inainte de alegerea sabotilor medicali

Cei care aleg o pereche de saboti medicali, pantofi medicali sau papuci medicali, trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte.

Este esential ca talpa exterioara sa fie flexibila, antialunecare si usoara, pentru a se realiza in siguranta si facil tractiunea necesara deplasarii, dar si inclinarea piciorului in fata, chiar daca se afla pe o suprafata alunecoasa. De asemenea, grosimea talpii trebuie sa fie una potrivita. Lamela, plasata peste talpa exterioara, are rolul de a absorbi socurile. Aceasta nu trebuie sa fie foarte subtire, dar nici foarte groasa, pentru ca grosimea in exces va crea impresia ca utilizatorul nu are contact direct cu podeaua.

Este recomandat ca persoana sa aleaga niste branturi captusite, in asa fel incat sa poata basorbi umezeala si, in acelasi timp sa ofere confort si stabilitate. La fel ca si in cazul uniformelor medicale, fiecare tip de material are avantajele sale. Exista perechi de saboti medicali din piele care se remarca printr-o rezistenta mai mare la frecare si durabilitate si saboti medicali realizati din microfibra sau plasa, care au avantajul de a permite circulatia aerului si drenajului.

Saboti medicali | uniforme medicale | Doctoriq.ro

saboti medicali

Tot mai multe persoane pun accent pe aspectul suportului, realizat prin arcul superior si pe importanta amortizarii pentru personalul medical. Acesta nu doar ca este necesar pentru picioare, dar poate contribui si la imbunatatirea posturii si, simultan, poate preveni durerile de spate. Astfel, amortizarea ideala poate reduce impactul mersului, dar si al alergatului.

Magazinul online Doctoriq.ro ofera o gama variata de saboti medicali cu branturi cu gel si confectionati din silicon dublu injectat. Talpa nu va aluneca, iar bareta ajustabila posterioara se va plia pe glezna pentru sustinere si la mersul inapoi. Aceasta incaltaminte excelenta, cu ajutorul confortului si a stabilitatii va contribui la buna desfasurare a activitatilor personalului medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here