Multi oameni care au nevoie de bani apeleaza la serviciile unui amanet pentru a-i obtine rapid, insa cei care au obiecte vechi, dar valoroase, pot alege sa apeleze la seviciile unui amanet de antichitati din Bucuresti, cum este de exemplu HQZ. Un astfel de amanet este nisat pe antichitati, fie ca este vorba despre obiecte de arta, bijuterii vechi sau obiecte de cult, pentru care pot fi obtinute sume mari de bani.

Fiind vorba despre o nisa, un astfel de amanet poate fi destul de greu de gasit, mai ales daca este vorba despre un oras mic, de provincie. Dar noile trenduri, prin care toate activitatile s-a mutat in mediul online, au patruns si in domeniul antichitatilor, astfel ca cei care au obiecte vechi de vanzare pot cauta pe internet un astfel de amanet. In acest fel pot descoperi HQZ.ro, un magazin de antichitati care functioneaza atat in mediul online, cat si in offline, si care desfasoara si activitatea de amanet.

Pasii pentru a obtine bani de la un amanet de antichitati

Oricine detine obiecte vechi si valoroase, vintage, le pot amaneta, cu conditia sa aiba minim varsta majoratului (18 ani) si sa detina documente care sa ateste faptul ca sunt proprietarii obiectelor respective. Acestia pot merge la un amanet non-stop, specializat in antichitati, pentru a beneficia de un imprumt pentru o perioada de timp prestabilita.

Dupa ce s-a decis ca doreste sa amaneteze obiectele vintage pe care le detine, client poate merge cu acestea la amanet, unde vor fi evaluate de experti care sunt autorizati de ministerul culturii, astfel ca pot stabili pretul corect al obiectelor.

Amanet de antichitati din Bucuresti | amanet non-stop | HQZ.ro

Amanet de antichitati din Bucuresti

Daca ambele parti sunt de acord cu suma de bani reiesita in urma evaluarii, poate fi intocmit si semnat contractul de imprumut. Pe langa datele de identificare, acesta prevede perioada pentru care sunt amanetate obiectele si consecintele pe care le poate suferi clientul daca nu restituie imprumutul in intervalul agreat. Adesea, aceste consecinte implica pierderea definitiva a obiectelor amanetate.

Odata ce clientul revine cu suma imprumutata, completata de comisioanele prevazute in contract, pentru achitare, acesta isi va recupera obiectele, iar colaborarea se incheie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here