Desi masajul erotic este un subiect aproape tabu pentru foarte multe persoane, acesta are o serie de beneficii considerabile, care merita sa fie luate in calcul. Specialistii de la Masaj-iulia.ro, care activeaza intr-un salon erotic din Timisoara, ofera mai multe informatii importante despre genul acesta de masaj.

La erotic massage Timisoara masajul este ridicat la nivel de arta si fiecare actiune intrerprinsa are ca scop principal ajutarea persoanelor care ajung aici sa se relaxeze si sa se simta bine.

Masajul corporal se refera la dualitatea dintre activ si pasiv.

Unul dintre cei doi parteneri este cel pasiv, care doar primeste, in timp ce celalalt partener este cel care ofera. Principiile tantrice aplicate spun ca persoana care ofera va trebui sa faca lucrul acesta din suflet si sa ofere maximum de implicare, altfel ca senzatiile si apropierea fizica sa ajunga sa fie simtite ca profunde si reale. De aceea partenerii de cursa lunga prefera sa faca astfel de exercitii in doi.

Pentru ca masajul erotic sa aiba succes este recomandata o camera curata, cu lumini discrete si in care lumanarile si betisoarele parfumate au rolul de a destinde atmosfera, la fel ca si muzica in surdina. Uleiurile de masaj, pudrele si gelurile afrodiziace nu doar ca fac ca mana sa alunece mult mai usor, dar ajuta si la obtinerea unei atmosfere perfecte.

Miscarile din masajul de relaxare sunt cele care au loc inainte de masajul erotic

Nu este o regula de neincalcat, insa cel mai adesea cel pasiv va sta prima data pe burta, in timp ce persoana care face masaj ar putea incepe cu spatele sau cu talpile si va urca spre spate si spre zona cefei. Dupa aceea, persoana care primeste masajul urmeaza sa se intoarca cu fata. Pentru ca este o zona cu numeroase puncte erogene mai ales pentru femei, va fi momentul in care au loc miscari insistente si care genereaza placere.

Erotic massage Timisoara | cel mai bun salon erotic din Timisoara masaj-iulia.ro

masajul erotic

In cuplu, insa, va fi necesar ca toate aspectele sa fie comunicate de la bun inceput. Daca exista comunicare, atunci placerea va fi mai mare atat fizic, cat si emotional.

De obicei intre masajul erotic aplicat barbatilor si cel aplicat femeilor nu exista mari diferente, in afara cazului in care exista unele probleme sexuale pentru care se cauta ameliorarea. Masajul implica atentie pentru toate gesturile si se evita disconfortul pe intreaga sedinta. In momentul in care apare senzatia de disconfort cei doi parteneri vor trebui sa impartaseasca acest aspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here