Detii obiecte mobilier de valoare?

De cele mai multe ori, mobilierul primit mostenire de la bunici sau mobilierul vechi achizitionat la un moment dat pentru casa sau birou poate fi valorificat pentru un pret foarte bun, doar raspunzand la anuntul postat online “cumpar mobilier vechi”. Zestrea de la bunici poate valora o mica avere, dupa ce trece prin mainile unor specialisti si dupa ce este evaluat in mod corect de catre acestia. Nu se poate vorbi de vanzarea mobilierului vechi ca despre o afacere, ci doar ca despre o oportunitate de a primi o suma de bani intr-un timp foarte scurt, in mod legal si fara implicatii pe termen lung.

Cumpar mobilier vechi in stare foarte buna

Una din principalele preocupari ale specialistilor care reprezinta celebrul magazin antichitati din Bucuresti cu sediul online la adresa Hqz.ro este ca orice produs achizitionat sa fie de cea mai buna calitate, autentic si in stare perfecta de functionare. Practic, orice birou vechi, orice masuta sau consola, orice scaun deosebit de provenienta romaneasca sau straina, orice vitrina sau oglinda pot fi valorificate la un pret foarte bun, dupa o expertiza corecta.

Mobila veche trebuie sa arate foarte bine, sa nu aiba zgarieturi sau urme de vopsea ori de alte substante care nu mai pot fi eliminate prin nicio tehnica de restaurare si sa aiba o insemnatate sau o vechime suficient de mare incat sa merite acel pret. Persoanele care detin mobila veche sunt adesea tentati sa o vanda pe site-urile de anunturi online, sperand sa obtina un pret cat de cat bun, sau chiar sa o arunce la gunoi, crezand ca nu mai valoreaza nimic.

Cumpar mobilier vechi | Magazin antichitati din Bucuresti | Hqz.ro

cumpar mobilier vechiMobilierul vechi este adesea oferit firmelor care recicleaza astfel de obiecte mobilier, insa nu intotdeauna aceasta este si cea mai buna alegere a proprietarilor. Tot ce au de facut proprietarii este sa sune la numarul de telefon afisat pe site-ul specialistilor HQZ, sau sa contacteze specialistii pe e-mail pentru a vedea care este procedura pe care trebuie sa o urmeze pentru a primi o suma de bani care sa reprezinte valoarea pieselor de colectie pe care acestia doresc sa le vanda.

Este recomandat ca proprietarii obiectelor de mobilier sa nu incerce sa stearga mobilierul vechi cu diferte produse cu substante care ar putea dauna nu numai luciului, ci si aspectului acesteia, ci doar sa le stearga usor de praf.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

Ghid de cumparare: cum alegi aparatul de curatat cu abur?

Din ce in ce mai multe gospodarii isi doresc sa se echipeze cu un aparat de curatat cu abur. De fapt, acest aparat a starnit un mare entuziasm de cativa…

Citește

Atac de panica sau anxietatea?

Anxietatea poate aparea atunci cand o persoana se teme ca se va intampla ceva rau. Este un termen non-medical care se refera la un sentiment de frica sau ingrijorare care…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

  • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

  • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

  • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

  • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

  • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

  • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea