Cand opteaza pentru masini de inchiriat din Bucuresti, parintii care circula cu copii mici trebuie sa ia anumite masuri de precautie.

O companie din Bucuresti care pune la dispozitie servicii de inchirieri auto ieftine face parte din grupul WLC. Acest grup s-a fondat din iubirea pentru masini, asa cum spune si numele „We Love Cars”, dar si din dorinta de a oferi participantilor la trafic siguranta si confort pretutindeni.

Pentru a accesa serviciile de inchirieri la cele mai bune preturi, soferii au la dispozitie site-ul Inchirieri-Masini.ro, unde este disponibila o flota auto diversificata. Pentru familii exista urmatoarele masini recomandate:

  • Mercedes Benz S400 Long Hybrid;
  • Dacia Lodgy 1.5 DCI cu 7 locuri;
  • VW Touran Automatic.

Cele trei masini din categoria Family Cars raspund nevoilor parintilor si copiilor si se incadreaza in mai multe tipuri de bugete. Bineinteles, familiile care dispun de un buget ceva mai mare pot alege modelul Mercedes Benz S400, ori pot economisi banii pentru vacanta de vis.

Copiii se afla in siguranta in masina

Este bine de stiut ca masinile inchiriate dispun de asigurarile auto RCA si CASCO. Verificarile masinilor se fac periodic, tocmai pentru ca soferii si pasagerii sa se afle in siguranta pe toata perioada inchirierii.

Anvelopele masinilor de inchiriat sunt schimbate intotdeauna conform reglementarilor si a conditiilor meteorologice, iar masina vine cu rezervorul plin.

Masini de inchiriat din Bucuresti | Inchirieri auto ieftine | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat din Bucuresti

Ce au parintii de facut? Parintii sunt responsabili sa raspunda nevoilor copiilor mici. Pentru inceput, ei trebuie sa solicite agentiei de inchirieri un scaun auto pentru copii din oferta, precum si un GPS. In timp ce un scaun are rolul de a mentine copilul in siguranta pe toata perioada calatoriei, sistemul de navigatie GPS garanteaza soferului ca ajunge la destinatie la timp, pe cea mai buna ruta.

In ceea ce priveste alte nevoi ale copiilor mici, este recomandat ca acestia sa fie hraniti in timpul stationarii. De asemenea, in trusa cu medicamente, parintii trebuie sa introduca medicamente antiemetice, care vor fi necesare daca cei mici se confrunta cu senzatia de greata generata de miscare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here