Mediul medical asigura speranta, incredere si profesionalism tuturor pacientilor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Astfel, fiecare cabinet in parte trebuie sa fie echipat in mod corespunzator cu toate echipamentele si mobilierul medical necesar pentru ca actul medical sa fie unul ireprosabil si adaptat in functie de nevoile fiecarei persoane in parte.

Departamentul de chirurgie generala este puternic frecventat de pacienti cu afectiuni cat mai diverse, fiind necesar ca rezultatele obtinute sa fie unele excelente, situatie in care mobilierul medical are un rol de-a dreptul important. In cele ce urmeaza vor fi prezentate dotarile minime care nu trebuie sa lipseasca dintr-un astfel de cabinet.

Masa de operatie – o investitie pe termen lung

In domeniul medical, fiecare investitie conteaza, mai ales din punctul de vedere al durabilitatii si rezistentei, fiind de-a dreptul important ca produsele achizitionate sa fie realizate din materiale durabile. Masa de operatie intra in categoria mobilierului medical de o necesitate ridicata, fiind foarte important ca achizitia sa respecte toate criteriile de confort si calitate. Produsul trebuie sa asigure, de asemenea, sustinere, fapt pentru care conteaza foarte mult ca greutatea maxima suportata sa fie cat mai generoasa.

Dulapuri pentru depozitarea medicamentelor

Medicamentele trebuie sa fie pastrate intr-un loc ferit de umiditate si razele ultraviolete, fiind necesar ca dulapioarele sa fie inchise ermetic. Alaturi de acestea, conteaza ca fiecare cabinet sa fie echipat si cu: noptiere, carucioare, scaune, scarite, paravane medicale etc. Cu atat mai mult astfel de dotari nu trebuie sa lipseasca dintr-un spital, care urmeaza sa gazduiasca o multime de pacienti cu diverse probleme de sanatate. Med-Tehnica.ro este un portal web unde sunt cuprinse oferte generoase de aparaturi, dispozitive si produse medicale, special concepute pentru cabinetele de specialitate, spitale etc.

Mobilier medical | masa de operatie | Med-Tehnica.ro

Mobilier medical

Cu alte cuvinte, responsabilii cu aprovizionarea unui cabinet de chirurgie generala trebuie sa aiba in vedere achizitionarea unor aparaturi de inalta calitate, dar si a unui mobilier rezistent, in frunte cu masa de operatie, care este protagonista. Echiparea corespunzatoare atrage cu sine si rezultate ireprosabile in timpul actului medical, doctorul avand la dispozitie toate uneltele necesare pentru tratarea corecta a pacientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here