Necesitatea unui scaun cu wc de camera in cazul ingrijirii la domiciliu

Un scaun cu wc de camera este mai mult decat necesar persoanelor foarte batrane care nu se mai pot deplasa singure, precum si pacientilor imobilizati la pat. Acest dispozitiv ortopedic este un ajutor binevenit insotitorilor / ingrijitorilor ne mai fiind nevoie de transportarea pacientilor pana la toaleta.

Importanta unui scaun cu wc de camera

Persoanele care nu se mai deplasa au nevoie de ingrijire permanenta. De la hranire si pana la igiena sau imbracare, toate aceste mici activitati se deruleaza cu ajutorul familiei, al asistentelor sau al ingrijitoarelor. Un scaun cu wc este asadar indispensabil nu doar acasa, ci si in mediul spitalicesc.

Acest dispozitiv este alcatuit dintr-un cadru de otel fiind extrem de rezistent. Poate fi utilizat cu incredere de pacienti robusti, greutatea maxima sustinuta fiind de 100 kg. Mai mult decat atat, este pliabil, ceea ce il face usor de transportat si economiseste spatiul de depozitare putand fi asezat in orice colt al camerei pana la urmatoare utilizare.

Scaun cu wc de camera | Saltea antiescare | MagazinulOrtopedic.ro

saltea antiescare

Pentru un confort sporit, scaunul poate fi adaptat inaltimii oricarui utilizator prin ajustarea corecta a fiecarui picior al scaunului, care se poate face din 2,5 in 2,5 cm. Picioarele sunt prevazute cu stoppere din cauciuc antiderapante, riscul alunecarii fiind nul.

Manerele laterale sunt folosite ca punct de sprijin la asezarea/ridicarea de pe scaun. De regula, un astfel de produs are o greutate mica ceea ce permite mutarea lui cu lejeritate chiar si de catre femei.

Un alt mare avantaj il reprezinta prezenta materialului de plastic in compozitia colacului si a capacului scaunului ceea ce simplifica curatarea si igienizarea. Vasul colector (olita) este detasabil, pentru a usura golirea lui, recomandandu-se insa utilizarea unor saci menajeri.

Unele dintre cele mai bun dispozitive pot fi achizitionate direct de pe site-ul MagazinulOrtopedic.ro. Pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar, iar livrarea se realizeaza in cel mai scurt timp pentru ca bolnavii sa se poate bucura de cea mai atenta ingrijire. 

Dincolo de dispozitivele pentru baie, clientii pot gasi si dispozitive de mers sau produse antiescare. Pacientii imoblizati la pat care au nevoie in permanenta de utilizarea unui scaun cu wc au, cu siguranta nevoie si de o saltea antiescare pentru a preveni aparitia acestora.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Sanatate
 • February 20, 2024
 • 5 minutes Read
Totul despre colesterol

Colesterolul este un compus organic esențial pentru organismul uman, fiind utilizat pentru sintetizarea hormonilor și producerea bilei în ficat. Pe de altă parte, nivelurile ridicate de colesterol din organism pot…

Citește

 • Sanatate
 • February 2, 2024
 • 4 minutes Read
Varicele: cauze, simptome și modalități de tratament

Varicele reprezintă o afecțiune comună, caracterizată de dilatarea anormală a venelor de la nivelul picioarelor și a altor zone ale corpului. Această afecțiune este adesea însoțită de simptome precum durere,…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea