Posesorii de afaceri in domeniul auto (reprezentanțe auto, service auto sau firma de distributie si de vanzare online a pieselor auto) isi pot eficientiza activitatea optand pentru solutiile moderne de control al gestiunii si al tuturor resurselor interne, care reduc timpul destinat activitatilor administrative si astfel il sporesc pe cel dedicat activitatii principale.

Solutii adaptate de software ERP pot fi gasite la AttoSoft.ro, inclusiv pentru nisa de service auto si vanzari piese. Aceasta companie este specializata in solutii software ERP de ultima generatie, programe de gestiune, contabilitate, facturare, financiar-contabile, programe de salarizare pentru bugetari etc. In plus, AttoSoft pune la dispozitie si: case de marcat, imprimante fiscale, cantare electronice, scanere, cititoare de coduri de bare si multe alte asemenea solutii pentru orice afacere.

Program gestiune piese auto | ERP service auto | AttoSoft.ro

Program gestiune piese auto

Trei avantaje importante ale unui program de gestiune piese auto

Un program gestiune piese auto ofera numeroase avantaje, dar acestea trei sunt foarte importante pentru bunul mers al afacerii:

  • Gestionarea stocului de piese auto – acesta este principalul sau avantaj, permitandu-le proprietarilor de afaceri sa urmareasca in timp real stocul de piese. Astfel, ei pot depista care sunt piesele care se vand mai bine, pot reduce stocul care nu are atat de mult succes sau pot gestiona rapid stocul epuizat, astfel incat sa aiba tot timpul in oferta lor produsele dorite de clienti;

  • Automatizarea procesului – un ERP service auto permite automatizarea multor procese care se faceau manual pana nu demult. Un exemplu ar fi gestionarea comenzilor, urmarirea tuturor livrarilor si facturarea. In acest fel, se reduc erorile umane si se obtine timp pretios care poate fi directionat catre alte aspecte importante ale business-ului;

  • Un management mai bun al relatiilor cu clientii – programul ERP dedicat service-urilor auto, cum este MyManager® Enterprise de la AttoSoft ajuta companiile sa realizeze un management de calitate al clientilor, imbunatatind timpul de asteptare al acestora, pentru ca pune la dispozitie un planificator pentru toate posturile de lucru.

In concluzie, afacerile din domeniul auto isi pot eficientiza activitatea printr-un software adaptat domeniului lor de activitate, care le ajuta sa-si reduca timpul pentru activitatile administrative, sa detina controlul total al gestiunii si sa dispuna de informatii relevante in timp util.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here