Tehnologii si echipamente pentru casa moderna

Cine nu viseaza sa traiasca intr-o casa inteligenta, economica si confortabila – in care totul sa devina mai usor? Transformarea locuintei intr-o casa inteligenta nu este dificila. Primul pas este alegerea echipamentelor potrivite, urmand ca apoi sa se instaleze senzorii dupa care se ghideaza si apoi se instaleaza pe tableta, telefon – aplicatiile care permit controlul echipamentelor in functie de ce le transmit senzorii.

Casa moderna: confort si economisire de energie

Tendinta actuala in alegerea echipamentelor pentru o casa moderna se refera insa si la economisirea de energie pentru a reduce factura lunara. Energie regenerabila, colectoare fotovoltaice sau termice, gaze, energie electrica, energie solara, agent frigorific – producatorii de echipamente economice vin cu idei care merg chiar la cuplarea sau hibridizarea energiilor traditionale pentru a limita consumul de energie, pentru a asigura sanatatea atat a utilizatorilor cat si a mediului.

O casa moderna si inteligenta, cu automatizare

O casa programabila care executa comenzile este posibila datorita automatizarii la domiciliu. Aceasta tehnica ofera posibilitatea automatizarii si controlul locuintei de la distanta. Datorita acesteia se pot executa diverse programe si sarcini: automatizarea echipamentelor electrice precum iluminat, muzica, electrocasnice, controlul riscurilor prin alarme in caz de acces neidentificat sau incendiu, monitorizare consum de energie pentru iluminat sau temperatura etc.

Cateva exemple de echipamente de automatizare la domiciliu, care vor usura viata utilizatorilor sunt: priza cu telecomanda sau multi-priza pentru a porni si opri toate dispozitivele simultan, lumina automata prevazuta cu senzor de miscare, robinet automat pentru a economisi apa, deschiderea obloanelor si usa de la distanta prin computer sau smartphone.

Principalele echipamente

O casa moderna bine echipata contribuie la confortul si siguranta proprietarilor de locuinte. In afara de echipamentele de baza, cum ar fi corpurile de iluminat, aparatele de uz casnic esentiale (cuptor, aspirator), in casa moderna asa-numitul echipament suplimentar de confort este disponibil pentru decorare, bricolaj, gradinarit, mobilier de design.

Nu este necesara golirea cardului pentru echipamente moderne, exista pe piata variante atat pentru bugetele mari, cat si pentru cele mici.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

5 motive solide pentru a schimba telefonul mobil

Cu rapiditatea cu care tehnologia avansează, telefoanele mobile devin rapid demodate. Așadar, este posibil ca telefonul tău să nu mai corespundă cerințelor și necesităților tale actuale. În acest articol, vom…

Citește

Jean-Paul Sartre: filosofia existențialistă și contribuțiile sale

Jean-Paul Sartre (1905-1980) a fost un filosof, scriitor și activist politic francez, care a devenit una dintre figurile centrale ale mișcării existențialiste în secolul al XX-lea. Prin operele sale și…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

  • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

  • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

  • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

  • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

  • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

  • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea