Dantura trebuie protejata in permanenta, astfel incat sa oamenii sa se bucure de o masticatie corecta si de un aspect fizic placut. Exista, insa si urgente stomatologice care trebuie tratate cat mai repede, pentru ca durerea sa dispara. Care sunt momentele in care este absolut obligatoriu ca persoanele de toate varstele sa apeleze la doctor? Raspunsul, in randurile de mai jos.

Durerile de dinti

Durerile de dinti violente nu dispar niciodata din senin si nici nu trebuie tratate cu leacuri pregatite acasa, dupa retete luate de pe internet. De cele mai multe ori, aceste dureri nu sunt decat semne ale unor probleme mult mai grave la nivelul danturii, care trebuie rezolvate cat mai repede cu putinta. Medicii stomatologi stiu exact la ce sa fie atenti in aceasta privinta, pentru a depista sursa durerii si pentru a decide asupra tratamentului potrivit.

Urgente stomatologice – abcese dentare

Abcesele dentare se numara si ele printre urgentele stomatologice pentru care oamenii au nevoie de ajutor specializat. In general, acestea se manifesta prin imflamatii la nivel local, in gingie si apar din cauza unor infectii care nu sunt vizibile cu ochiul liber sau din cauza acumularii de bacterii pe suprafata dintilor, dar si a gingiilor.

Traumatisme dentare

Luxatiile si avulsiile dentare, dar si fracturile accidentale sunt extrem de periculoase, putandu-se ajunge si pana la nevoia de extragere totala a unuia sau a mai multi dinti. Daca, in schimb, oamenii trateaza aceste cazuri ca pe niste urgente stomatologice, sansele de a-si pastra dintii cresc exponential.

Urgente stomatologice | CabinetStomatologicSector2.ro

urgente stomatologice

Medicii de la CabinetStomatologicSector2 dispun de cunostintele necesare, dar si de ustensilele potrivite pentru a interveni in cel mai scurt timp!

Dinti mobili

Nu in ultimul rand, atunci cand copiii sau adultii observa ca au dinti mobili, desi este vorba despre dintii permanenti, ei nu trebuie sa mai amane nicio secunda sa-si faca o programare la CabinetStomatologicSector2.ro. Se poate intampla ca dantura sa devina mobile pentru o perioada scurta de timp, mai ales in urma consumului de alimente foarte dure, insa poate fi si vorba despre probleme mai profunde, care necesita tratament!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here