Cartile reprezinta un bun de valoare pentru umanitate, tocmai de aceea sunt stranse in biblioteci si tinute in cele mai bune conditii pentru ca generatiile viitoare sa se bucure de informatii vechi, dar inca de actualitate, de povesti de dragoste, de romane politiste, de enciclopedii sau de carti de literatura universala care le completeaza cultura generala, dar si in oferta unui anticariat care cumpara carti si apoi le reconditioneaza si le vinde.

Cartile din biblioteca personala care sunt citite si pe care niciun membru al familiei nu le-a mai deschis de cativa ani buni pot fi vandute in regim de anticariat. Exista un astfel de anticariat ce achizitioneaza carti, le reconditioneaza si le repun in vanzare pentru ca si alti cititori sa se bucure de informatiile primite si de emotiile transmise de autori.

Pasii necesari lichidarii unei biblioteci pline cu carti vechi reprezentantilor unui anticariat care cumpara carti

In primul rand, persoanele care au suficient de multe carti in biblioteca pentru a le vinde, nu trebuie sa stea prea mult pe ganduri, ci sa ia atitudine in acest sens, sa le stranga, sa le verifice pe fiecare sa nu fie deteriorate, sa nu aiba pagini rupte sau ilizibile, sa nu fie roase sau ingalbenite de trecerea timpului.

Dupa ce au strans toate cartile pe care doresc sa le vanda, oamenii pot lua legatura cu specialsitii de la Anticariat-carti.com, care se vor deplasa rapid la domiciliul acestora la data si ora stabilite pentru a face o oferta de pret foarte buna, care de cele mai multe ori este acceptata de catre vanzatori.

Anticariat care cumpara carti | anticariat-carti.com

anticariat care cumpara carti

Specialistii in achizitii carti fac o oferta buna pentru lichidarea bibliotecii

Daca sunt tinute in biblioteca personala, cartile nu pot circula in lume, oamenii nu se pot bucura de ele, colectionarii nu au cum sa le gaseasca decat in anticariate. Este greu de spus ce tip de carte este cea mai des vanduta celor care se ocupa de achizitii carti, insa in general literatura este principalul domeniu de unde provin cele mai multe carti.

Pasionati de carte veche si de bibliofilie pot gasi apoi in oferta anticariatului o oferta generoasa si diversificata de carti pe acest segment, dintre care cele mai vechi exemplare au peste 5 secole. Cartile vechi sunt reconditionate si apoi repuse in vanzare in cadrul unui anticariat care cumpara carti pentru colectionari, pasionati, dar si pentru cititori de rand care doresc sa detina anumite titluri in biblioteca sau sa le faca cadou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here