Laptopurile au devenit gadgeturi indispensabile in viata de zi cu zi, datorita faptului ca sunt usor de transportat, dar si pentru ca sunt versatile. Sunt folosite atat de vloggeri, pentru editarea corespunzatoare a videoclipurilor pe care urmeaza sa le posteze, dar sunt utile si pentru programatorii care lucreaza in domeniul IT.

Din pacate, pentru achizitionarea unui gadget de ultima generatie si de o performanta inalta, trebuie sa se achite un pret destul de ridicat, care poate depasi cu mult bugetul unei persoane cu venit mic sau chiar mediu. Din acest motiv, cumparatorii care sunt dispusi sa inchida ochii la cate un defect minor care nu afecteaza neaparat performanta gadgetului, pot achizitiona laptopuri refurbished.

Raport calitate/pret excelent

Cand vine vorba de cumpararea unui laptop performant, s-ar putea ca pretul ridicat sa reprezinte un impediment, motiv pentru care majoritatea achizitorilor se reorienteaza catre variante mult mai accesibile. Din pacate, o varianta accesibila nu va asigura performanta dorita, ceea ce poate fi un adevarat minus pentru editorii de fotografii, pentru programatori sau chiar pentru gameri, care au nevoie de programe puternice pentru a se bucura de o performanta ridicata. Pentru achizitionarea unui laptop ieftin, dar cu specificatii superioare, toti achizitorii sunt incurajati sa ia in considerare variantele refurbished. Acestea au defecte minore, care au fost corectate in prealabil de un personal priceput si de incredere, fara ca performanta si garantia produsului sa fie afectate.

Laptopuri refurbished | laptop ieftin | It-Sh.ro

Laptopuri refurbished

It-Sh.ro este un portal online care se ocupa de comercializarea laptopurilor, calculatoarelor, imprimantelor, copiatoarelor si monitoarelor fie refurbished, fie second hand, pentru utilizatorii care nu isi permit achizitionarea acestora la pret intreg. Ca un ajutor suplimentar, acestea pot fi cumparate si in rate, astfel incat utilizatorul sa se poata bucura de dispozitivul respectiv inainte de a-l achita integral.

Cu alte cuvinte, companiile care comercializeaza dispozitive refurbished reprezinta o modalitate eficienta si accesibila pentru achizitori de a intra in posesia unui laptop la un pret decent, fara sa pregateasca un buget cu mult peste puterile lor. Pe langa costurile reduse, acestia vor beneficia si de garantie de 24 de luni, la fel ca in cazul achizitiei dispozitivului la pret intreg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here