O canapea extensibila este de cele mai multe ori solutia salvatoare in numeroase situatii si de aceea pentru schimbarea decorului unei camere este recomandat ca genul acesta de canapele sa fie luate in calcul. Sunt mai multe avantaje pe care canapelele extensibile pot sa le ofere, dupa cum urmeaza.

O canapea extensibila poate extinde functionalitatea spatiului

Atunci cand in living sunt puse canapele care se pot transforma in paturi, in momentul in care sunt prezenti mai multi musafiri este mult mai usor sa se gaseasca un spatiu de dormit pentru toti. In felul acesta nu este necesar sa fie facute improvizatii si nici ca invitatii sa fie trimisi sa doarma in alta parte.

Livingul poate fi utilizat in mai multe moduri

Familiile cu copii s-au lovit cu siguranta de situatia in care au doar doua camere si sufrageria devine spatiu de dormit. Pentru ca aceasta camera este incompatibila cu un pat si proprietarii vor de cele mai multe ori sa conserve designul unei camere de zi, cu o canapea extensibila este usor sa se obtina acest rezultat. Canapeaua poate fi stransa atunci cand vin musafirii si poate fi extinsa la loc, pentru somn. In felul acesta, va exista mereu un spatiu pentru distractie si relaxare in casa, care se poate transforma si in dormitor ori de cate ori este necesar.

Canapea extensibila | canapele | CasaEduard.ro

canapea extensibila

Pot fi gasite modele interesante de canapele

Canapelele care se extind sunt disponibile in modele interesante, care vor aduce un plus de desing si stil in amenajarile interioare. Cu ajutorul unor astfel de produse este foarte simplu ca livingul sa fie amenajat cu gust. Pot fi cumparate canapele tapitate, cu texturi variate si dintr-o gama larga de materiale pentru a se integra cu usurinta in orice spatiu.

Pe site-ul CasaEduard.ro cumparatorii au la dispozitie mai multe canapele din care sa le aleaga pe cele mai potrivite, astfel incat sa poata obtine efectul dorit si functionalitatea vizata pentru sufragerie. Indiferent de dimensiunea spatiului in care canapelele vor fi amplasate si de decorul acestuia, gama variata de canapele disponibile raspunde tuturor cerintelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here