Un anticariat de carti cumpara si vinde volume care inca mai pot fi citite de alte persoane si nu merita sa fie aruncate. Anticariatul functioneaza pe ideea ca pana si cele mai vechi exemplare merita a fi valorificate mai departe, asa ca apeleaza la cei ce detin o biblioteca personala bogata pentru a-si forma stocul. Mai departe, vanzarea se face fizic sau online catre cei ce apreciaza o carte noua sau veche in stare buna, chiar daca a fost folosita anterior de alti oameni.

Cine sunt cei care isi vand cartile catre anticariat?

Vanzatorii sunt persoane fizice sau juridice care au carti si nu le mai citesc la momentul respectiv. Concret, profilul unui vanzator poate arata astfel:

  • copii care au crescut si nu mai citesc cartile pentru ca nu mai sunt potrivite varstei;

  • batrani care au acumulat in biblioteca de-a lungul anilor un numar impresionant de carti;

  • persoane care isi schimba locuinta;

  • persoane care au nevoie de spatiu/ de o sursa rapida de bani.

PrintreCarti.ro este unul dintre aceste anticariate care vinde, dar si cumpara carti. Pe site-ul lor este disponibila oferta de carti propusa spre vanzare, dar si toate informatiile de care au nevoie oamenii ce vor sa isi lichideze biblioteca.

Ce fel de carti se gasesc in oferta unui anticariat?

Anticariatul cuprinde o gama variata de carti, scrise de autori diversi. Principalele domenii cuprinse in oferta sunt urmatoarele:

  • literatura, critica, dictionare, arta, psihologie, stiinte umaniste/ exacte, istorie, geografie, spiritualitate & religie.

Anticariat de carti | PrintreCarti.ro

anticariat de carti

Cum cumpara oamenii de la un anticariat de carti?

Ce poate fi mai simplu decat cumparaturile online, chiar de pe canapeaua personala? Nevoia de a citi nu ia sfarsit niciodata, la fel si cumparaturile din anticariate: intotdeauna se gasesc alte carti care sa satisfaca gusturile oamenilor si sa le starneasca curiozitatea.

Cartile pot fi cumparate fie online, fie fizic de la sediu. Cumparaturile online sunt mult mai avantajoase, avand in vedere seriile de reduceri pe care Printre Carti le organizeaza frecvent. Clientii fideli afla mereu despre reduceri si obtin cele mai cautate carti la preturi avantajoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here