3 criterii in functie de care se alege masa de operatie

Exista o multime de echipamente medicale care sunt de-a dreptul esentiale pentru spitale sau pentru cabinete. De pilda, un cabinet in cadrul caruia se desfasoara interventii chirurgicale trebuie sa fie dotat cu o masa de operatie de inalta calitate, care sa corespunda necesitatilor pacientilor. Principalele criterii in functie de care se alege un astfel de echipament sunt mentionate in cele ce urmeaza.

  1. Capacitatea maxima de greutate

Greutatea poate sa varieze de la un pacient la altul. Din acest motiv, este esential ca masa sa aiba o capacitate generoasa de greutate, astfel incat sa reuseasca sa se mentina stabila in timpul operatiei.

  1. Lungimea adecvata

Din fericire, cele mai multe mese de operatie vin in dimensiuni standard, ceea ce inseamna ca nu va fi dificil sa se respecte un astfel de criteriu. Tot ce conteaza este ca masa sa fie suficient de stabila, pentru a nu se balansa sau dezechilibra. De asemenea, in timpul operatiei, aceasta trebuie sa fie complet nemiscata, pentru ca medicii sa isi poata desfasura activitatea in parametri optimi.

  1. Accesorii incluse

Partea buna este ca masa de operatie poate sa fie cumparata la pachet cu diverse accesorii, cum ar fi: suportul pentru masa, salteaua, suportul pentru picioare, telecomanda de mana etc. Med-Tehnica.ro este un magazin online care pune la dispozitia tuturor astfel de echipamente medicale la preturi accesibile.

Masa de operatie | aspirator chirurgical | Med-Tehnica.ro

Masa de operatie

Aspiratorul chirurgical – de nelipsit din echipamentul medical

O alta aparatura medicala necesara este chiar aspiratorul chirurgical, care este folosit mai mult in cadrul cabinetelor stomatologice. Acesta il poate ajuta pe medic sa aiba o vizibilitate crescuta asupra lucrarii. De asemenea, dispozitivul poate sa previna contaminarea zonei bolnave, facilitand semnificativ respiratia pacientului. Pe langa faptul ca aspiratorul chirurgical trebuie sa fie performant si puternic, este necesar sa fie si silentios, pentru ca pacientul sa se simta cat mai confortabil.

In concluzie, echipamentele medicale nu trebuie sa fie neglijate sub nicio forma, ci este necesar sa se achizitioneze produse cat mai calitative pentru o eficienta ridicata. Dotarea cabinetelor cu aparaturi medicale performante trebuie sa fie una dintre prioritatile fiecarei clinici.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

În lumea rapidă și digitalizată de astăzi, anticariatele online oferă o oază de calm și nostalgie pentru iubitorii de carte. Acolo unde paginile îmbătrânite transmit povești nu doar prin cuvintele…

Citește

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

Tortul este un desert delicios și spectaculos care aduce bucurie și satisfacție la fiecare eveniment special. Indiferent dacă sărbătoriți o aniversare, o nuntă sau vreți să surprindeți pe cineva drag,…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

  • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

  • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

  • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

  • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

  • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

  • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea