Cum se pot economisi bani cand este nevoie de calculatoare?

Dotarea unui birou, de exemplu, cu echipamente IT reprezinta o investitie costisitoare, mai ales ca pretul computerelor noi si performante este unul foarte mare. Astfel ca antreprenorii care au nevoie de o asemenea investitie, dar pentru care bugetul nu este unul generos pot lua in calcul alegerea unor calculatoare refurbished.

Avantajul de a cumpara un astfel de computer reconditionat este ca se va obtine un dispozitiv care functioneaza la fel de bine ca unul 100% nou, dar la un pret redus. Prin urmare, acesta ofera un raport calitate-pret excelent.

Ce sunt, mai exact, calculatoarele refurbished?

Calculatoarele refurbished sau reconditionate sunt computere utilizate pentru o scurta perioada de timp sau chiar computere care nu au fost deloc utilizate, care provin fie de la companii care practica leasing IT, prin intermediul caruia isi asigura accesul la echipamente performante, pe care le schimba periodic, fie din comenzi anulate sau retururi.

Inainte de a fi puse in vanzare, fiecare calculator este curatat – atat fisierele stocate, cat si componentele fizice sunt curatate de praf – actualizat, in special prin obtinerea unei noi licente Windows, testat si ambalat ca un produs aproape nou. Fiecare componenta uzata sau deteriorata este inlocuita cu una noua. Astfel pot fi cumparate calculatoare ieftine, dar performante si aproape noi, care pot fi folosite pentru o lunga perioada de timp.

Calculatoare refurbished | calculatoare ieftine | IT-SH.ro

Calculatoare refurbished

De unde se pot cumpara calculatoare refurbished?

Calculatoare, dar si alte componente IT reconditionate, pot fi gasite fie la magazinele de specialitate, care au in portofoliu produse noi si care se confrunta adesea cu retururi, fie la producatorii de calculatoare sau chiar in magazine de echipamente IT second hand. Un astfel de magazin este si IT-SH.ro, care poate fi gasit foarte usor in mediul online si care are un portofoliu vast de computere, componente si accesorii IT, second hand si refurbished.

In plus, produsele reconditionate beneficiaza si de o garantie, care poate ajunge pana la 2 ani, la fel ca in cazul celor noi. Prin urmare, nu numai ca se poate face o economie importanta de bani, dar clientii primesc si garantia ca au cumparat computere bune si functionale.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

În lumea rapidă și digitalizată de astăzi, anticariatele online oferă o oază de calm și nostalgie pentru iubitorii de carte. Acolo unde paginile îmbătrânite transmit povești nu doar prin cuvintele…

Citește

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

Tortul este un desert delicios și spectaculos care aduce bucurie și satisfacție la fiecare eveniment special. Indiferent dacă sărbătoriți o aniversare, o nuntă sau vreți să surprindeți pe cineva drag,…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

  • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

  • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

  • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

  • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

  • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

  • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea