Dotarea unui birou, de exemplu, cu echipamente IT reprezinta o investitie costisitoare, mai ales ca pretul computerelor noi si performante este unul foarte mare. Astfel ca antreprenorii care au nevoie de o asemenea investitie, dar pentru care bugetul nu este unul generos pot lua in calcul alegerea unor calculatoare refurbished.

Avantajul de a cumpara un astfel de computer reconditionat este ca se va obtine un dispozitiv care functioneaza la fel de bine ca unul 100% nou, dar la un pret redus. Prin urmare, acesta ofera un raport calitate-pret excelent.

Ce sunt, mai exact, calculatoarele refurbished?

Calculatoarele refurbished sau reconditionate sunt computere utilizate pentru o scurta perioada de timp sau chiar computere care nu au fost deloc utilizate, care provin fie de la companii care practica leasing IT, prin intermediul caruia isi asigura accesul la echipamente performante, pe care le schimba periodic, fie din comenzi anulate sau retururi.

Inainte de a fi puse in vanzare, fiecare calculator este curatat – atat fisierele stocate, cat si componentele fizice sunt curatate de praf – actualizat, in special prin obtinerea unei noi licente Windows, testat si ambalat ca un produs aproape nou. Fiecare componenta uzata sau deteriorata este inlocuita cu una noua. Astfel pot fi cumparate calculatoare ieftine, dar performante si aproape noi, care pot fi folosite pentru o lunga perioada de timp.

Calculatoare refurbished | calculatoare ieftine | IT-SH.ro

Calculatoare refurbished

De unde se pot cumpara calculatoare refurbished?

Calculatoare, dar si alte componente IT reconditionate, pot fi gasite fie la magazinele de specialitate, care au in portofoliu produse noi si care se confrunta adesea cu retururi, fie la producatorii de calculatoare sau chiar in magazine de echipamente IT second hand. Un astfel de magazin este si IT-SH.ro, care poate fi gasit foarte usor in mediul online si care are un portofoliu vast de computere, componente si accesorii IT, second hand si refurbished.

In plus, produsele reconditionate beneficiaza si de o garantie, care poate ajunge pana la 2 ani, la fel ca in cazul celor noi. Prin urmare, nu numai ca se poate face o economie importanta de bani, dar clientii primesc si garantia ca au cumparat computere bune si functionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here