Cand vine vorba despre produse second hand, romanii sunt destul de reticenti, mai ales in cazul echipamentelor electronice, despre care considera ca investitia nu este una de lunga durata, iar performantele sunt slabe. In realitate insa toate acestea sunt numai mituri, deoarece exista posibilitatea de a gasi echipamente foarte performante la preturi avantajoase.

In plus, in momentul in care se defecteaza numai o componenta a computerului, cum ar fi de exemplu monitorul, dar nici calculatorul nu este unul de ultima generatie, o solutie foarte buna pentru a gasi componenta potrivita este sa se caute monitoare second hand. Acestea vor fi mult mai compatibile cu computerul.

Ce aspecte ar trebui sa se aiba in vedere la alegerea monitoarelor second-hand?

Pretul este un aspect foarte important, care cantareste mult in deciziile oamenilor, dar atunci cand vine vorba despre un monitor second hand ar trebui sa se tina cont si de alte criterii, cum ar fi vechimea acestuia. Pentru a fi siguri de compatibilitatea dintre computer si monitor, este necesar ca acestea sa fie din generatii asemanatoare.

De asemenea, ar trebui verificate setarile monitorului – luminozitatea, contrastul – dar si daca exista pixeli morti. In ceea ce priveste dimensiunea, aceasta se alege in functie de preferintele personale si de spatiul disponibil, in mgazinul online Calculator-Ieftin.ro existand o gama vasta de monitoare second-hand, de diferite marimi.

Ce alte componente electronice mai pot fi cumparate la mana a doua?

Cei care nu au nevoie de o tehnologie de ultima generatie pentru a-si indeplini taskurile cotidiene, pot alege fara griji componente si electronice second hand. De la calculatoare si monitoare second hand, la imprimante second hand, toate pot fi cumparate la preturi foarte avantajoase, oferind totodata performanta si durabilitate.

Monitoare second hand | imprimante second hand | Calculator-Ieftin.ro

Monitoare second hand

In plus, in cazul imprimantelor second hand, de exemplu, intretinerea acestora si inlocuirea cartuselor va fi un proces mai simplu si mai ieftin decat in cazul imprimantelor noi, deoarece sunt mai usor de gasit, iar pretul este si el mai mic.

In concluzie, componentele electronice second hand reprezinta o solutie avantajoasa pentru cei care nu tin sa foloseasca cele mai noi si mai moderne tehnologii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here