Tot mai multi romani sunt in cautarea unor solutii de a face rost rapid de anumite sume de bani. Vanzarea cartilor vechi se poate dovedi a fi un business serios, mai ales atunci cand volumul de carti este unul considerabil. Achizitii-Carti este unul dintre anticariatele ce ofera cele mai bune cotatii de pret, plata efectuandu-se pe loc.

Serviciile oferite de anticariatul Achizitii-Carti

Nu are niciun rost ca oamenii sa pastreze in casa cartile vechi. Acestea ajung foarte rar sa mai fie rasfoite astfel ca aduna praf si ocupa spatiu inutil. Indiferent de motiv sau de cantitate, echipa de la Achizitii-Carti este pregatita sa preia orice comenzi. Acestia cumpara carti pentru anticariat, un serviciu care include achizitii de carte noua si veche, deopotriva, de la diferite edituri si din toate domeniile – in cantitati mari sau mici!

Asadar, domeniile cartilor achizitionate sunt dintre cele mai diverse: de la arta si albume, la carti bibliografice, dictionare, istorie, geografie, religie, la stiinte si carti tehnice. La mare cautare nu sunt doar cartile vechi, ci si cele noi, aparute dupa anul 2000.

Conform informatiilor publicate pe site-ul Achizitii-Carti.ro pot apela la acest serviciu nu doar persoanele fizice, dar si cele juridice, adica firmele care au avut nevoie la un moment dat de carti de specialitate pentru instruirea angajatilor sau firme care detin depozite de carte si din varii motive doresc sa le lichideze.

Cumparam Carti pentru Anticariat | Achizitii-Carti.ro

Achizitii-Carti

Echipa se deplaseaza la domiciliul clientului sau la sediul firmei atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe pentru o evaluare cat mai corecta. Deplasarea este gratuita, iar programul de lucru poate fi ajustat pentru a satisface nevoile solicitantilor. Intalnirile se pot stabili in orice zi din saptamana, dupa ora 19, inclusiv in weekend, atunci cand multe dintre persoane au un program mult mai lejer.

Orice venit, oricat de mic poate reprezenta o gura de aer pentru cei care se lupta sa duca un trai decent avand in vedere situatia economica actuala. Avantajul anticariatelor este acela ca ofera banii cash, in momentul achizitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here