Viata agricultorilor romani se imparte zi de zi intre activitatile pe care le au de desfasurat. Pentru ca timpul si confortul lor sunt pretioase, atat gospodarii simpli, cat si fermierii cauta diverse modalitati si echipamente de a-si usura munca, dar si de a o face, in acelasi timp, sa fie mai eficienta. Un astfel de utilaj necesar in orice gospodarie si in orice ferma mica sau mare este un motocultor profesional. Printre lucrarile care pot fi efectuate prin intermediul sau se numara urmatoarele:

  1. arat – prin plug simplu sau cu plug reversibil;

  2. frezarea terenurilor – utilizand freze care se ataseaza lateral;

  3. semanarea legumelor si a zarzavaturilor;

  4. profilarea solului, prin intermediul raritei tractate;

  5. prasirea buruienilor;

  6. erbicidarea culturilor, prin masinile de erbicidat tractate cu motocultorul;

  7. cosirea fanetelor;

  8. greblarea fanetelor;

  9. transportarea recoltei sau a unor obiecte;

  10. deszapezirea

De unde se pot achizitiona motocultoare bune

Pentru a putea indeplini toate aceste „misiuni” agricole, motocultorul trebuie sa fie unul de calitate, de la un brand recunoscut pentru astfel de motoutilaje. Un exemplu este Ruris, prezent pe piata din Romania de mai bine de 25 de ani, timp in care si-a castigat un renume in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul.

Pe site-ul de prezentare Ruris.ro pot fi vizualizate cele peste 200 de produse din portofoliul producatorului, care se pot comercializa din reteaua de magazine partenere, ce numara peste 300 de puncte de vanzare, raspandite in toata tara.

Motocultor | Ruris.ro

Motocultor

Accesorii pentru realizarea tuturor acestor activitati

Pe langa oferta de motocultoare si motosape, la fel de utile pentru desfasurarea in bune conditii a lucrarilor sunt si accesoriile care se ataseaza de ele, cum ar fi: remorca de motosapa, contragreutatile, roti de cauciuc, accesorii de tractare, roti metalice, pluguri, rarite, cultivatoare, dispozitiv de scos cartofi, sisteme de cosit, semanatoare, lama de zapada.

Atasand aceste accesorii unui motocultor, el se transforma intr-un ajutor de nadejde pentru realizarea multor activitati, indiferent de anotimp. Din acest motiv, pe buna dreptate motocultorul este considerat unul dintre cele mai versatile utilaje dintr-o gospodarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here