Pentru foarte multi copii, mersul la doctor reprezinta un episod neplacut, ce poate ajunge sa fie insotit de stari de reticenta si teama. Din aceasta cauza, cadrele medicale au inceput sa caute metode tot mai inovative pentru a putea facilita interactiunea cu acest tip de pacienti.

S-a observat ca unul dintre factorii care contribuie la nelinistea copiilor este dat de stilul vestimentar utilizat in domeniul medical. In aceasta privinta, o uniforma medicala Disney se va putea dovedi foarte benefica din mai multe motive.

Uniforma Disney si modul prin care aceasta poate facilita interactiunile cu copiii

Majoritatea copiilor ajung sa fie introdusi in lumea Disney inca de la o varsta frageda. Din acest motiv, personaje precum Mickey Mouse, Donald Duck sau Goofy au ajuns sa fie vast cunoscute si iubite. Aceste aspecte isi pot gasi utilizare si in domeniul medicinei.

Prin intermediul unei astfel de uniforme tematice, atentia copiilor va fi captata in cel mai bun mod posibil. Frica de doctor va ajunge sa fie inlocuita cu bucuria asociata personajului Disney.

Uniforma medicala Disney | Halat medical colorat | MediFashion.ro

 halat medical colorat

Doctorul va avea la dispozitie un potential subiect de discutie de care se va putea folosi pe tot parcursul consultului. Orice copil devine entuziasmat atunci cand adultii prezinta interes vizavi de un subiect ce le provoaca placere. Astfel, principiul respectiv va sta la baza intregului proces de comunicare dintre cadrul medical si pacient.

Este binecunoscut faptul ca procesul de insanatosire se afla in stransa legatura cu conditia psihica prezenta. Daca pacientul nu se afla intr-o stare mentala optima, si perioada de vindecare va suferi modificari neplacute.

Un halat medical colorat poate aduce numeroase beneficii cu privire la acest aspect. Culorile vii si extravagante, care ies in evidenta, vor capta imediat atentia unui copil. Din acest motiv, perceptia, conform careia spitalul este considerat un loc trist si sumbru, va putea ajunge sa se schimbe in timp.

Unde poti gasi un astfel de echipament

De exemplu, uniforme medicale de genul pot fi gasite la MediFashion.ro. Pe termen lung, datorita unui astfel de stil vestimentar, frica copilului de a merge la doctor va ajunge sa scadea considerabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here