Pe piata exista numeroase case de marcat in Bucuresti si nu numai, iar acestea sunt necesare oricarei intreprinderi care desfasoara activitati de vanzare. Alegerea casei de marcat potrivite de la AttoSoft nu este un proces dificil, insa trebuie urmarite cateva detalii importante pentru a face alegerea corecta.

Specificul activitatii este primul criteriu in alegerea unei case de marcat

In momentul achizitionarii unei case de marcat, domeniul in care se desfasoara activitatea este cel mai important, deoarece exista mai multe tipuri de case care se potrivesc pentru diferite activitati. De exemplu, casele de marcat fixe se potrivesc activitatilor care nu implica deplasare, cum ar fi intr-un birou, intr-un supermarket. Pe de alta parte, cele portabile sunt perfecte pentru cei care presteaza servicii de curierat.

Functiile casei de marcat

Printre altele, se recomanda alegerea unei case de marcat cu wi-fi si bluetooth, pentru a asigura conectivitatea fara probleme cu serverele organului fiscal, ANAF. Atat functiile, cat si designul pot fi criterii de baza in achizitionarea unei case de marcat.

Software-ul acestor case de marcat sunt programele pe baza carora functioneaza casa de marcat, si care usureaza munca prin faptul ca nu mai este nevoie introducerea manuala a produselor in casa si prin faptul ca gestioneaza stocurile de produse. Exista multe tipuri de case de marcat, de exemplu cu soft pentru restaurant, care se potrivesc unui restaurant indiferent de dimensiunile sale.

Soft pentru restaurant | Case de marcat in Bucuresti | CaseDeMarcat.eu

case de marcat in Bucuresti

Case de marcat de la distribuitori autorizati

Desi exista foarte multe site-uri care vand case de marcat, nu toate se regasesc pe lista publica de distribuitori autorizati sa vanda case de marcat electronice. Aceasta lista este aprobata si asigurata de Ministerul de Finante. Achizitionarea unei case de marcat de la un distribuitor neautorizat poate atrage amenzi, deoarece aparatele nu sunt avizate.

Prin urmare, alegerea unui distribuitor de incredere este un alt criteriu de baza in procesul de achizitie a unei case de marcat electronice. Pe site-ul CaseDeMarcat.eu exista o gama larga de produse potrivite pentru orice tip de afacere. Pe langa casele de marcat care functioneaza conform cerintelor legislative recente, distribuitorii ofera contract de service, in conformitate cu legea, in mai multe variante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here