Atat medicii, cat si asistentele poarta uniforme medicale in primul rand pentru a mentine un mediu steril in cabinet, dar si pentru ca acestea simbolizeaza seriozitate si profesionalism. In ceea ce priveste personalul medical pediatric, adesea acesta opteaza pentru uniforme medicale Disney pentru a le oferi copiilor o incredere mai mare si astfel consultatia sa decurga mult mai usor.

Cu toate ca cea mai des intalnita culoare a haltelor si uniformelor medicale este cea alba, in ultimii ani preferintele medicilor si ale asistentelor s-au schimbat, acestia optand uneori si pentru un halat medical colorat. Indiferent ca aleg acest tip de echipamente medicale pentru a sparge monotonia sau pentru a fi mai placute de catre pacienti, in special cei mai mici, succesul pe care acestea l-au inregistrat demonstreaza aprecierile pe care aceste halate si uniforme le au.

Exista chiar tari care au renuntat definitv la halatele albe, decizia acestora bazandu-se pe numeroase studii care au demonstrat ca aceasta culoare provoaca neliniste unei anumite categorii de pacienti: copiii si pacientii cu probleme psihice. Astfel ca pentru orice culoare sau model de uniforma medicala ar opta, orice persoana care lucreaza in domeniul sanitar isi poate alege echipamentul necesar si preferta de la MediFashion.ro.

Uniforme medicale de calitate

Un aspect deosebit de important legat de uniformele medicale este materialul din care acestea sunt realizate. Tinand cont ca principalul scop pe care il au acestea este protectia impotriva transmiterii microbilor si propagarea bolilor, materialul din care sunt realizate trebuie sa fie unul antimicrobian.

Uniforme medicale Disney | halat medical colorat | MediFashion.ro

uniforme medicale Disney

Totodata, uniformele si halatele medicale trebuie sa asigure si un confort sporit celor care le poarta si protectie impotriva conditiilor de umiditate si contaminare. De aceea materialul trebuie sa fie si rezistent la curatarea la tempereturi mari, o practica obisnuita pentru persoanele care lucreaza in acest domeniu si care are rolul de a elimina bacteriile si microbii.

De asemenea, o caracteristica important pe care o au aceste uniforme este reprezentata de accesoriile pe care acestea le pot avea, unul dintre cele mai apreciate accesorii sunt buzunarele de mari dimensiuni, in care pot fi tinute diverse instrumente medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here