Echipamentul medical necesar intr-o clinica, indiferent de specificul acesteia, este foarte variat, insa masa de operatie este unul dintre elementele esentiale intr-o astfel de unitate. Aceasta este utilizata atat pentru efectuarea diferitelor operatii medicale, chiar si dentare, cat si pentru realizarea controalelor pre si post-operatorii.

Totodata, in functie de specializarea medicala in care este utilizata, masa de operatie este diferita. Astfel ca exista masa de operatie destinata interventiilor chirurgicale din sfera ORL, interventiilor ortopedice, pentru chirurgie vasculara, etc.

Cel mai important aspect este insa locul de unde acestea sunt achizitionate, recomandat ar fi sa se apeleze la un furnizor autorizat de echipamente medicale. Prin urmare, unul dintre cei mai importanti furnizori de aparatura si echipamente medicale din sudul tarii este Med Tehnica, acesta oferind clientilor sai si service pentru aparatura, precum si training-uri pentru utilizarea acesteia in mod corect, chiar la locatia solicitata.

Masa de operatie | aspiratoare chirurgicale | Med-Tehnica.ro

masa de operatie

Aparatura medicala, in completarea mesei de operatie

Un alt tip de echipamente medicale foarte utile intr-o clinica medicala este reprezentat de aspiratoarele chirurgicale. Acestea sunt foarte des utilizate si in cabinetele stomatologice, avand rolul de a imbunatati vizibilitatea medicilor in cavitatea in care actioneaza, precum si sa limiteze contaminarea ambientului cu ramasite sau sa faciliteze respiratia pacientului.

Principalele avantaje pe care un astfel de aspirator chirurgical le ofera medicilor care il utilizeaza sunt urmatoarele:

  • Fiabilitate si performanta – aspiratoarele chirurgicale sunt foarte fiabile si performante, fiind foarte utile atat in cabinetele si clinicile stomatologice, cat si in clinicile medicale de alta natura;

  • Puternice si silentioase – un avantaj foarte important este modul silentios in care acestea functioneaza, in timp ce puterea acestor aspiratoare nu este afectata;

  • Montarea facila in orice spatiu – modalitatea flexibila de montare a aspiratorului chirugical reprezinta un atu important, deoarece exista posibilitatea ca spatiul in care acestea sunt necesare sa nu permita fie montarea separata, fie impreuna cu dulapuri insonorizante. Acestea din urma sunt insa cele mai recomandate deoarece reduc nivelul de zgomot pana la 75%, prin urmare nu este necesar un spatiu suplimentar acest tip de aspiratoare chirurgicale putand fi instalate oriunde, ca de exemplu i subsol sau chiar in cabinet.

Pentru a studia mai multe echipamente medicale, puteti accesa site-ul Med-Tehnica.ro . Pe site gasiti intreaga oferta care va este pusa la disozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here