Alegerea unor solutii ERP pentru eficientizarea activitatii

Tehnologizarea taskurilor este un trend actual si tot mai multe companii aleg implementarea unor programe care contribuie la imbunatatirea modului de lucru. Solutiile ERP sunt, fara doar si poate, viitoare datorita beneficiilor pe care le ofera.

Ce aduce nou acest tip de program?

In primul si in primul rand, ajuta la automatizarea taskurilor si astfel timpul petrecut de angajati pentru redactarea unor rapoarte, spre exemplu, se reduce considerabil. Mai mult decat atat, portofoliul de clienti se poate extinde avand in vedere ca volumul de activitate nu mai este la fel de mare. Cu acelasi numar de angajati, companiile vor reusi sa isi creasca cifra de afaceri printr-o simpla eficientizare a activitatilor desfasurate.

O astfel de platforma integreaza toate informatiile intr-un singur sistem astfel ca se va realiza mult mai rapid comunicarea intre departamente. De multe ori, timpul de raspuns poate intarzia solutionarea anumitor probleme. Intr-un astfel de sistem integrat, absolut toate documentele sunt operate o singura data si toti angajatii au acces direct la ele.

Se ofera insa si un acces control al datelor, sistemul fiind cat se poate de sigur. Multe dintre informatiile unei companii sunt confidentiale (eg. salariile angajatilor) astfel ca fiecare angajat are un cont ce ii permite vizualizarea anumitor date, in functie de specificului postului pe care il ocupa.

Solutii ERP | AttoSoft.ro

AttoSoft.ro

Nu in ultimul rand, soft-ul ajuta si la generarea unor rapoarte si analize complete de business, simplificand in felul acesta munca angajatilor. In plus, managementul companiei va putea obtine rapid o imagine mult mai clara asupra situatiilor financiare ale companiei sau asupra performantelor angajatilor.

AttoSoft.ro realizeaza o serie de programe si software-uri pentru companii din diverse industrii. In plus, absolut toate sistemele pot fi personalizate indiferent de domeniul de activitate sau de marimea businessului astfel incat sa corespunda necesitatilor fiecarui client.

Echipa va contribui la implementarea sistemului si va oferi instruire tuturor angajatilor. Mai mult decat atat, vor oferi si consiliere telefonica sau online atunci cand apar anumite probleme / defectiuni tehnice. Portalul pentru clienti este o solutie inovatoare ce ofera clientilor din aceeasi industrie posibilitatea de a comunica mult mai rapid intre ei.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Diverse
 • April 1, 2024
 • 3 minutes Read
Cum petrecem timpul cu patrupedul

Petrecerea timpului de calitate cu prietenul nostru patruped nu numai că întărește legătura dintre noi și animalul de companie, dar contribuie și la menținerea sănătății fizice și mentale a acestuia.…

Citește

 • Diverse
 • March 22, 2024
 • 3 minutes Read
Prima baita a lui bebe

Prima baie a bebelușului este un moment emoționant și o piatră de hotar în viața proaspătă a părinților. Deși poate părea intimidantă la început, pregătirea adecvată și informarea pot transforma…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea