Lumea fabuloasa a personajelor literaturii a fascinant de-a lungul timpului cititorii din intreaga lume. In paginile romanelor, acestia au posibilitatea de a descoperi o realitate plina de intrigi si umor, presarata, in acelasi timp, cu povesti de amor.

Cititorii traiesc intens alaturi de aceste personaje evenimentele descrise, urmarindu-le astfel evolutia pe parcursul firului narativ. Anticariatul Printre Carti a reusit sa adune laolalta peste 20,000 de titluri in magazinul si fizic si mai mult de 70,000 in mediul online devenind unul dintre cele mai accesate site-uri de pasionatii lecturii.

Ce este de fapt anticariatul Printre Carti?

Asa cum ii spune si numele este un anticariat online ce se ocupa de vanzarea cartilor vechi si noi, deopotriva. Absolut fiecare carte este atent verificata si analizata inainte de a pusa la vanzare, riscul de a intra in posesia unor volume deteriorate este practic inexistent.

Operele disponibile in mediul online sunt impartite in mai multe categorii, de la literatura si critica, dictionare, spiritualitate si pana la dezvoltare personala, istorie si multe altele. Cititorii pot da chiar si peste carti rare la preturi convenabile, dar si peste titluri noi, aparute recent. Echipa de la Printre Carti actualizeaza in permanenta stocul pentru a satisface dorintele fiecarui client.

Anticariat Printre Carti | Anticariat online | PrintreCarti.ro

anticariat online

Volumele preferate pot fi comandate direct de pe site-ul PrintreCarti.ro cu doar un singur click. Comenzile mai mari de 129 lei beneficiaza de transport gratuit, acestea fiind livrate in toata tara fie prin posta, fie prin curier rapid. Clientii care locuiesc in Bucuresti pot intra mult mai rapid in posesia cartilor mult dorite prin ridicarea personala direct din anticariat.

Achizitionarea unor carti ieftine din online a devenit un adevarat trend in randul pasionatilor de lectura. Preturile cartilor cumparate direct din librarii este extraordinar de mare pentru bugetul multor familii astfel ca anticariatele au inceput sa fie tot mai cautate, nu doar pentru preturile mici, dar si pentru calitatea serviciilor oferite.

La Printre Carti, clientii au parte constant de reduceri suplimentare asa ca este important ca acestia sa ramana in permanenta cu ochii pe site pentru a nu rata o oferte de nerefuzat. De multe ori, preturile cartilor sunt reduse chiar si cu 40-70% ceea ce inseamna ca anumite capodopere ale literaturii universale ajung sa coste 5-7 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here