De cele mai multe ori, nevoia de o schimbare se traduce printr-o tunsoare diferita sau o culoare noua. Parul este un accesoriu foarte important pentru o femeie si alaturi de varfurile despicate, radacinile crescute dau mari batai de cap.

Pentru a avea mereu un aspect ingrijit, este nevoie ca cel mult o data la 2 luni sa se vopseasca radacinile, bineinteles, in functie si de ritmul de crestere al parului. Tehnica de vopsit ombre sau balayage sunt solutii ideale pentru a scapa de grija radacinilor.

Vopsit ombre versus balayage

Ambele tehnici pot fi confundate cu usurinta. Un ochi necunoscator ar putea spune ca sunt identice dar o persoana care lucreaza in domeniu, cum este si cazul celor care lucreaza in coaforul 1 mai din Bucuresti, Joya Salon, nu numai ca aplica ambele variante dar poate oferi si sfaturi in functie de fizionomia fetei, culoarea pielii si structura firului de par.

Ombre sau tehnica parului vopsit in degrade presupune o trecere graduala a culorii de la radacina spre varfuri. Se incepe cu radacina pe care se aplica o culoare mai inchisa si se continua cu nuante mai deschise spre varf. Parului vopsit in acest fel se intretine foarte usor.

Balayage este o metoda recomandata pentru parul cret sau ondulat. Parul pare mai voluminos, iar aspectul este unul natural datorita culorilor nu foarte deschise fata de restul parului. Vopseaua se aplica pe cateva suvite, iar tehnica este asemanatoare pictatului cu acuarele.

Vopsit ombre | Coafor 1 mai | JoyaSalon.ro

coafor 1 mai

De ce ombre si nu vopsit tot parul?

Exista mai multe avantaje pe care aceasta tehnica le are si anume:

  • Ofera volum parului
  • Cand parul creste, radacinile nu se vad urat
  • Nu mai exista acel contrast dur intre sprancene si par
  • Trecere treptata la vopsirea totala a parului

Dezavantajul este acela ca tehnica nu se poate aplica acasa. Este un proces complex pe care angajatii de Joya Salon il stapanesc foarte bine. Pachete de styling, produse profesionale si alte informatii se gasesc pe JoyaSalon.ro sau direct la sediul salonului Joya. Indiferent de styling-ul ales, sanatatea parului este esentiala. Ingrijirea parului dupa vopsire ar trebui sa se faca urmand sfaturile celor care lucreaza in domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here