In societatea contemporana si in fuga dupa noutate, vanzarea unor carti vechi si chiar valoroase poate parea o sarcina imposibila. Cu toate acestea, posesorii unor astfel de titluri au ocazia sa gaseasca cumparatori de carti vechi mai usor decat ar fi crezut. Este vorba de anticariatele, de exemplu Anticariat Carti care sunt dispuse sa achizitioneze carti dintre cele mai vechi, fara ca anul de publicare sau tiparire sa reprezinte un criteriu de selectie.

Cumparatori de carti vechi – care sunt avantajele colaborarii cu acestia?

Inca din momentul in care proprietarii de carti vechi aleg sa vanda la anticariat, beneficiile incep sa apara. In prima faza, lipsa necesitatii de deplasare la sediul anticariatului constituie un avantaj important care prioritizeaza confortul vanzatorului. Acesta nu mai trebuie sa mai depuna niciun fel de efort, intrucat reprezentantii Anticariat-Carti.com vor veni direct la domiciliul acestuia.

Daca posesorii de carti au un program incarcat si nu sunt disponibili in timpul saptamanii pentru a li se ridica cartile, exista si posibilitatea de a solicita achizitorilor de carti sa vina in weekend pentru a efectua vanzarea. Cel mai important, plata cartilor se face pe loc, dupa o evaluare gratuita.

Ce carti vechi pot fi vandute la anticariat?

Anticariatele care cumpara carti nu impun limite proprietarilor de carti in ceea ce priveste domeniile in care se incadreaza acestea. Pot fi vandute carti de literatura, filozofie, dezvoltare personala, dragoste, carti straine ori enciclopedii sau dictionare.

Cumparatori de carti vechi | Anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

anticariatele care cumpara carti

Acesta este un alt avantaj al vanzarii cartilor la anticariat, fiind o solutie avantajoasa pentru studenti, pentru firme si pentru orice iubitor de lectura care detine in biblioteca sa titluri din domenii variate.

Indiferent de cantitatea de carti vanduta, singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca fiecare dintre acestea o constituie starea in care se afla. Cartea trebuie sa fie ingrijita, sa nu aiba pagini lipsa sau pagini rupte, ceea ce ar ingreuna lectura.

Asadar, vanzarea cartilor la anticariat este o solutie avantajoasa pentru cei care se afla in posesia unor carti vechi sau foarte vechi si care se afla in cautarea unor cumparatori interesati cu adevarat de acestea, dispusi sa plateasca un pret corect si avantajos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here