Desi pana nu demult, acest sistem nu era foarte bine cunoscut si apreciat de catre companiile care aveau nevoie de un imbold pentru a avansa, pentru a obtine venituri mai mari si pentru a controla mult mai bine activitatea angajatilor, acum atat companiile mari, cat si cele mici si mijlocii investesc intr-un sistem ERP pentru a-si gestiona mult mai bine operatiunile si pentru a creste performantele business-ului in sine.

Gestiunea inteligenta a resurselor si a datelor unei afaceri poate fi obtinuta gratie unui asemenea sistem, care se traduce prin Planificarea Resurselor Companiei (Enterprise Resource Planning) si care este disponibil chiar in mediul online.

Specialistii Attosoft.ro recomanda reprezentantilor companiei care doresc sa aiba o mai buna organizare la nivel intern sa opteze pentru aceste solutii eficiente. Sistemul ERP Romania a devenit o alegere apreciata ce aduce multiple beneficii companiilor.

Scurt istoric al sistemului ERP

Pentru prima data, termenul a fost folosit la inceputul anilor 1990. Atunci era utilizat pentru a introduce functionalitatile de resurse umane si de contabilitate in Managementul resurselor de productie. Aceste sisteme au evoluat in mod spectaculos, astfel incat acum includ numeroase functionalitati, printre care si gestionarea depozitelor, transferul de date electronice, managentul relatiilor cu clientii sau sistemele IQM.

Sistemul ERP este acela care editeaza, care modeleaza si foloseste informatiile si operatiunile business ale companiilor in vederea maximizarii veniturilor si profiturilor, de la simplele tranzactii financiare, pana la relatiile cu clientii si procesele de aprovizionare.

Beneficiile si functionalitatile unui sistem ERP

Companiile care investesc in sisteme ERP se bucura de nenumarate avantaje. In primul rand, acestea cresc cifra de afaceri, eficientizeaza activitatea gratie optiunii de centralizare a operatiunilor si au rolul de a reduce costurile operationale si de a imbunatati productivitatea resurselor umane, prin automatizarea procedurilor. Totodata, sistemele ERP au rolul de a creste securitatea datelor unei companii si de a extrage informatii importante din toate departamentele acesteia.

ERP Romania | sistem ERP | attosoft.ro

ERP Romania

Daca se face referire strict la functionalitatea unui sistem ERP, atunci cu siguranta utilizatorii se vor bucura de utilizarea aplicatiei intr-un mod profesional. Inainte de a face o asemenea ivestitie, reprezentantii companiei ar trebui sa ia in calcul necesitatea personalizarii, daca sistemul acopera nevoile companiei si in cat timp va fi implementat si complet functional. De asemenea, este importat de luat in calcul si transferul datelor, securitatea acestora si viteza de incarcare si de operare a datelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here