Persoanele care isi desfasoara activitatea in domeniul medical dau dovada zi de zi de curaj, dar si de pasiune, preocupandu-se de bunastarea pacientilor. Medicii si asistentele medicale trebuie, insa sa se ingrijeasca pe ei insisi, astfel incat sa se poata concentra la activitatile importante pe care le au de realizat pentru a salva viata adultilor, dar si a copiilor care ajung la ei. De exemplu, este foarte important ca toate cadrele medicale sa poarte uniforme antimicrobiene, pentru a se proteja de bacteriile, virusurile si microbii care, in mod inevitabil sunt aduse in spitale si in cabinetele medicale. In randurile ce urmeaza, doctorii, dar si asistentele pot citi despre avantajele de care beneficiaza atunci cand aleg piese vestimentare corespunzatoare achizittioante de la MediFashion.ro pentru munca pe care o depun in cadrul fiecarei ture. 

Protejarea sanatatii 

Pentru inceput, cei care aleg sa poarte uniforme antimicrobiene, de calitate isi protejeaza sanatatea. Cadrele medicale se confrunta zi de zi cu riscuri majore, mai ales atunci cand intra in contact cu pacienti grav bolnavi, care sufera de afectiuni care se transmit fie pe cale orala, fie prin atingere. Pentru diminuarea riscurilor este foarte important ca medicii si asistentele sa se imbrace corespunzator.

Confort personal

Pentru ca in timpul operatiilor care necesita o atentie ridicata, medicii sa se poata concentra exclusiv asupra interventiilor, ei trebuie sa poarte piese vestimentare in care sa se simta confortabil. Uniformele sunt realizate astfel incat sa ofere libertate in miscare, sa lase pielea sa respire si, in acelasi timp sa asigure confortul termic necesar, indiferent de cat de mult dureaza tura unui doctor sau a unei asistente medicale.

Uniforme antimicrobiene | MediFashion.ro

Uniforme antimicrobieneUniforme antimicrobiene din materiale de calitate

Pe lista avantajelor alegerii unei vestimentatii corespunzatoare in spitale si cabinetele medicale se numara inclusiv faptul ca uniformele sunt realizate din materiale de calitate, tratate foarte bine, pentru a rezista impotriva bacteriilor si a microbilor. Avand in vedere ca atat pantalonii, cat si bluzele pe care cadrele medicale pot sa le poarte atunci cand se afla la serviciu sunt tratate de specialisti in domeniu, doctorii si asistentele medicale se bucura de o siguranta sporita din toate punctele de vedere.

Protectia impotriva mirosurilor neplacute

Nu in ultimul rand, cadrele medicale au la dispozitie posibilitatea de a purta uniforme de calitate, care sunt protejate impotriva mirosurilor neplacute si care sa le nu absoarba in tesaturi. In acest fel, medicii si asistentele se asigura ca piesele vestimentare pe care le achizitioneaza sunt durabile si rezistente, indiferent de numarul de spalari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here