Care sunt avantajele de care beneficiezi cand iti faci un implant dentar?

Implanturile dentare sunt necesare pentru persoanele care, din pacate, si-au pierdut unul sau mai multi dinti, fie din cauze naturale, fie din cauza unor traumatisme la nivelul cavitatii bucale. Aceste interventii stomatologice presupun, insa, o serie de avantaje foarte importante, de care pacientii trebuie sa fie constienti, pentru a avea o imagine de ansamblu.

O dantura din nou completa

Principalul avantaj al apelarii la un implant dentar Bucuresti sau in alt oras mare din tara in care exista specialisti recunoscuti pentru rezultatate medicale impecabile, este acela ca dantura poate deveni din nou completa. Lipsa unuia sau a mai multi dinti ori masele poate reprezenta o reala problema, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Masticatia, vorbirea, respiratia – toate acestea sunt direct influentate de modul in care se prezinta dantura, dar si de pozitia dintilor. Nimeni nu trebuie sa intarzie programarea la dentist, daca trebuie sa isi puna un implant.

Un zambet stralucitor si frumos

Atunci cand oamenii pot zambi larg, fara a se jena de dantura lor, viata sociala le este imbunatatita in mod considerabil. Este vorba despre un alt avantaj de care au parte pacientii care opteaza pentru inlocuirea dintilor lipsa. Mai mult, dintii si maselele implantate de medicii stomatologici au un aspect foarte frumos, natural, integrandu-se foarte bine in cavitatea bucala, fara ca nimeni sa poata banui ca nu sunt dintii naturali.

Materiale de calitate

Specialistii de la clinica dentara Elveto Dent, despre care se pot citi mai multe pe site-ul elveto-dent.ro lucreaza numai cu materiale de calitate, care au o biocompatibilitate ridicata, in raport cu tesuturile vecine. Astfel, pacientii elimina foarte usor riscul ca organismul lor sa respinga implanturile ori sa dezvolte diferite tipuri de alergii.

Durabilitate

In comparatie cu protezele mobile, care presupun eforturi constante, pentru ca trebuie indepartate de foarte multe ori, iar apoi plasate la loc, implanturile sunt rezistente si durabile, putand fi folosite chiar si intreaga viata, mai ales daca sunt ingrijite in mod corespunzator.

Implanturile nu se cariaza

Un alt avantaj al optarii pentru implanturi pentru a completa cavitatea bucala este acela ca implanturile nu se cariaza. In schimb, pacientii trebuie sa fie foarte atenti la ingrijirea orala si, in plus, trebuie sa mearga in mod periodic la un cabinet stomatologic, pentru ca specialistii sa le poata tine sunt control lucrarea.

Implant dentar Bucuresti | clinica dentara Elveto Dent elveto-dent.ro

implant dentar Bucuresti

Mese linistite, fara probleme

Nu in ultimul rand, cei care apeleaza la serviciile stomatologilor se pot bucura ulterior de mese copioase, fara a-si face griji in privinta dintilor. Implanturile sunt rezistente si ajuta pacientii sa poata manca alimente tari, dar si sa se bucure de bauturile preferate.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Sanatate
 • February 20, 2024
 • 5 minutes Read
Totul despre colesterol

Colesterolul este un compus organic esențial pentru organismul uman, fiind utilizat pentru sintetizarea hormonilor și producerea bilei în ficat. Pe de altă parte, nivelurile ridicate de colesterol din organism pot…

Citește

 • Sanatate
 • February 2, 2024
 • 4 minutes Read
Varicele: cauze, simptome și modalități de tratament

Varicele reprezintă o afecțiune comună, caracterizată de dilatarea anormală a venelor de la nivelul picioarelor și a altor zone ale corpului. Această afecțiune este adesea însoțită de simptome precum durere,…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea