Implanturile dentare sunt necesare pentru persoanele care, din pacate, si-au pierdut unul sau mai multi dinti, fie din cauze naturale, fie din cauza unor traumatisme la nivelul cavitatii bucale. Aceste interventii stomatologice presupun, insa, o serie de avantaje foarte importante, de care pacientii trebuie sa fie constienti, pentru a avea o imagine de ansamblu.

O dantura din nou completa

Principalul avantaj al apelarii la un implant dentar Bucuresti sau in alt oras mare din tara in care exista specialisti recunoscuti pentru rezultatate medicale impecabile, este acela ca dantura poate deveni din nou completa. Lipsa unuia sau a mai multi dinti ori masele poate reprezenta o reala problema, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Masticatia, vorbirea, respiratia – toate acestea sunt direct influentate de modul in care se prezinta dantura, dar si de pozitia dintilor. Nimeni nu trebuie sa intarzie programarea la dentist, daca trebuie sa isi puna un implant.

Un zambet stralucitor si frumos

Atunci cand oamenii pot zambi larg, fara a se jena de dantura lor, viata sociala le este imbunatatita in mod considerabil. Este vorba despre un alt avantaj de care au parte pacientii care opteaza pentru inlocuirea dintilor lipsa. Mai mult, dintii si maselele implantate de medicii stomatologici au un aspect foarte frumos, natural, integrandu-se foarte bine in cavitatea bucala, fara ca nimeni sa poata banui ca nu sunt dintii naturali.

Materiale de calitate

Specialistii de la clinica dentara Elveto Dent, despre care se pot citi mai multe pe site-ul elveto-dent.ro lucreaza numai cu materiale de calitate, care au o biocompatibilitate ridicata, in raport cu tesuturile vecine. Astfel, pacientii elimina foarte usor riscul ca organismul lor sa respinga implanturile ori sa dezvolte diferite tipuri de alergii.

Durabilitate

In comparatie cu protezele mobile, care presupun eforturi constante, pentru ca trebuie indepartate de foarte multe ori, iar apoi plasate la loc, implanturile sunt rezistente si durabile, putand fi folosite chiar si intreaga viata, mai ales daca sunt ingrijite in mod corespunzator.

Implanturile nu se cariaza

Un alt avantaj al optarii pentru implanturi pentru a completa cavitatea bucala este acela ca implanturile nu se cariaza. In schimb, pacientii trebuie sa fie foarte atenti la ingrijirea orala si, in plus, trebuie sa mearga in mod periodic la un cabinet stomatologic, pentru ca specialistii sa le poata tine sunt control lucrarea.

Implant dentar Bucuresti | clinica dentara Elveto Dent elveto-dent.ro

implant dentar Bucuresti

Mese linistite, fara probleme

Nu in ultimul rand, cei care apeleaza la serviciile stomatologilor se pot bucura ulterior de mese copioase, fara a-si face griji in privinta dintilor. Implanturile sunt rezistente si ajuta pacientii sa poata manca alimente tari, dar si sa se bucure de bauturile preferate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here