Muzica este viata. La fel cum sangele transporta oxigen catre creier si toate organele interne, muzica poate transporta impulsuri de viata si simtire. Muzica poate alina dureri, poate aduce pace, poate face mult bine si putin rau, poate insoti pe drumuri pustii la fel de bine cum poate fi un partener ideal in mijlocul multimii. Muzica nu oboseste, nu conteneste sa faca bine, nu inceteaza sa faca bine si sa aline rani de trup si suflet.

Iubitorii de muzica stiu toate aceste lucruri si inca multe altele, insa cei care iubesc si muzica si cititul sunt privilegiati sa poata avea la indemana cateva carti bune care au in prim plan aceasta arta infinit de superba, profunda si desavarsita. Iata cateva carti care imbina doua pasiuni in acelasi timp: muzica si cititul!

Wladyslaw Spilman povesteste despre experientele sale din timpul razboiului, astfel rezultand celebra carte ”Pianistul”. Acesta se foloseste de pasiunea sa pentru pian si muzica pentru a-si scapa familia de ororile ghetoului in care locuia, cantand la pian in cafenele. La un moment dat regulile se schimba, iar familia sa trebuie sa urce in trenul catre lagarul de concentrare si, ca prin minune, este recunoscut si salvat. Ani la rand a trebuit sa se ascunda pentru a scapa, iar in cele din urma tot pianul este cel care il ajuta sa supravietuiasca.

”Ultimul cantec” al autorului Nicholas Sparks este un roman al dragostei. Dragoste de sine, de altii si de muzica. Are in centru o adolescenta rebela de 17 ani, cu parintii divortati si o vara intreaga la dispozitie pentru a privi mai adanc in propriul suflet oglindindu-se in cel al unei persoane de care nu s-ar fi indragostit in mod obisnuit.

Intr-un moment sensibil din viata, Karina incepe sa-si puna la indoiala propria existenta. Este nascuta in Anglia din parinti maghiari, personajul simte ca nu apartine niciuneia dintre cele doua lumi. Descoperirile pe care le face ii vor schimba viata pentru totdeauna. ”Violonista”, carte scrisa de Jessica Duchen reprezinta o poveste de dragoste, un mister si un traseu extraordinar de transformare personala.

Doriti sa vindeti carti?

carti

Cumpar carti de orice fel, insa daca le aveti pe acestea si doriti sa le vindeti, accesati Anticariat-carti.com si aflati despre cel mai cunoscut loc unde se vand carti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here