Activitatea de achizitii carti a fost dezvoltata de anticariate din mai multe motive, cele mai importante fiind cresterea numarului si diversificarea categoriilor de carti din propria colectie. Tocmai aceste motive sunt confirmarea ca oricine isi poate vinde cartile, simplu si usor, raspunzand anunturilor de genul „anticariat cumpar carti”.

In plus, cei care se decid sa vanda carti anticariatelor se vor bucura si de o serie de avantaje importante, care ii vor face sa revina ori de cate ori vor avea ocazia.

Ce tipuri de carti sunt cautate prin anunturile „anticariat cumpar carti”?

Anticariatele sunt reprezentate de cartile vechi, aceste fiind si preferatele lor in ceea ce priveste activitatea de achizitii carti, deoarece printre acestea pot descoperi adevarate comori literare sau istorice, volume rare sau care fac parte din editii de colectie, editii princeps.

Cu toate acestea, un anticariat care si-a dezvoltat activitatea de achizitii carti in Rm. Valcea va cumpara toate cartile pe care le propune un vanzator, fie el persoana fizica sau juridica. Astfel ca indiferent ca sunt carti vechi sau noi, ca sunt volume de literatura, tehnice, stiintifice sau chiar albume de arta, dictionare sau cursuri de limbi straine, cu toate isi vor gasi locul in colectia unui anticariat.

Vanzatorii de carti trebuie sa respecte insa un singur criteriu, dar foarte important. Cartile vandute trebuie sa se afle intr-o stare buna, fara coperti sau pagini lipsa, ori alte semne de deteriorare care pot impiedica lecturarea.

Cum se stabileste costul cartilor tranzactionate?

Pentru a se putea stabili valoarea cartilor si suma totala care va fi platita in schimbul acestora, anticariatul CumparCarti.ro va evalua volumele propuse spre vanzare, individual in cazul celor vechi sau care fac parte din editii de colectie, sau o evaluare generala in cazul in care este vorba despre o cantitate foarte mare de volume.

Anticariat cumpar carti | achizitii carti in Rm. Valcea | CumparCarti.ro

Anticariat cumpar carti

Daca vanzatorul este de acord cu suma propusa, atunci tranzactia poate fi incheiata, suma fiind platita cash, pe loc, iar cartile ridicate in acel moment de echipa anticariatului.

In concluzie este foarte simplu de vandut carti unui anticariat, mai ales ca nu exista niciun fel de constrangere sau costuri suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here