Ultimele luni din an vin cu o multime de reduceri, la aproape toate categoriile de produse, inclusiv carti. Astfel ca pasioantii de lectura profita sa isi completeze colectia de volume sau sa isi achizitioneze noile titluri pe care le aveau deja de ceva timp pe lista de lectura.

Cu toate acestea, biblioteca poate deveni neincapatoare, iar faptul ca se apropie sarbatorile de iarna, cand romanii sunt obisnuiti sa isi pregateasca locuinte facand curatenie generala. Prin urmare, au nevoie de solutii prin care sa isi poata ordona biblioteca, iar anunturile de genul „cumparam carti pentru anticariat” pot fi exact solutia de care au nevoie.

Ce fel de carti pot fi vandute anticariatelor?

O biblioteca supraaglomerata poate da impresia unui spatiu dezordonat, iar posibilitatea de a primi cadou noi volume ii determina pe oameni sa faca ordine printre cartile pe care le au si sa le scoata din biblioteca pe cele care nu mai sunt de interes pentru ei. Dar in acest moment se pot confrunta cu o alta problema, ce pot face cu cartile pe care nu si le mai doresc in biblioteca?

Raspunsul este vanzarea acestora catre anticariate, anticariatul online Achizitii-Carti.ro cumparand carti de orice fel, indiferent de domeniu sau de vechimea acestora. Astfel, vor obtine atat spatiul de care au nevoie, cat si o suma de bani care poate fi de mare ajutor in aceasta perioada.

Cumparam carti pentru anticariat | cumpar carti la kg | Achizitii-Carti.ro

Cumparam carti pentru anticariat

Cum se stabileste pretul cartilor vandute anticariatelor?

Pretul pe care oamenii il pot primi in schimbul cartilor pe care le vand anticariatelor se stabileste in urma unei evaluari efectuate de un anticar cu exeperienta. Acesta va tine cont de o serie de aspecte, cum ar fi vechimea, starea in care se afla, domeniul, autorul, interesul cititorilor.

Chiar si numarul volumelor influenteaza suma obtinuta, in cazul unei cantitati mari, evaluarea se face la kilogram, dupa cum este mentionat si in unele anunturi, ca de exemplu „cumpar carti la kg”.

Drept urmare, nu conteaza ce fel de carti au sau cat de multe, toti cei care isi doresc sa isi faca ordine in biblioteca pot apela la ajutorul unui anticariat care cumpara carti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here