Achizitionarea unor laptopuri second hand este o alegere buna atat pentru birou, cat si pentru acasa. De ce? Ei bine, preturile din ziua de azi ale laptopurilor noi sunt extraordinar de mari. Acesta este motivul pentru care multi utilizatori ai acestor dispozitive aleg sa achizitioneze laptopuri second-hand.

Un magazin potrivit pentru acest tip de cumparaturi este It-Sh, o companie ce comercializeaza dispozitive second-hand de cea mai buna calitate. Tinandu-se cont de situatia prezenta, produsele pot fi analizate pe site-ul www.it-sh.ro. Pe langa laptop-uri, magazinul It-Sh pune la dispozitia clientilor sai imprimante, dar si servere second-hand.

Achizitia unui laptop nu este tocmai simpla, motiv pentru care consultantii It-Sh ofera toate sfaturile necesare, in functie de obiectivul fiecarui client in parte.

Cele mai populare laptopuri second-hand de la It-Sh

Procesorul este cel mai important element de luat in considerare atunci cand se achizitioneaza un laptop. Brand-ul nu este atat de important, in schimb procesorul este partea tehnica esentiala a oricarui laptop. Cu ajutorul sau se poate determina nivelul de performanta al fiecarui dispozitiv.

Laptopuri second hand | Servere second-hand | It-Sh.ro

servere second-hand

Unul dintre cele mai populare laptopuri este cel Refurbished HP Probook, cu un pret redus de la 1,579 ron la 1,263 ron. Tipul ecranului este Led backlight, cu o rezolutie de 1600×900 si cu o dimensiune de 14 inch. Procesorul sau este Intel Core i5-3320M. In ceea ce priveste capacitatea RAM, aceasta este de 8 GB, iar tipul de memorie este DDR3. Capacitatea SSD este de 128 GB, iar sistemul de operare este Windows 10 Home.

Un alt laptop second-hand, la fel de popular este cel HP Elite Book, cu un pret de 1,303 ron, redus de la 1,629 ron. Tipul de ecran este acelasi cu cel mentionat anterior, Led backlight, rezolutia este putin mai mica, de 1366×768, iar dimensiunea ecranului este tot de 14 inch. Tipul de procesor este Intel Core i5-3320M, capacitatea RAM este de 8 GB, iar cea SSD este de 256 GB. Placa video este integrata si este modelul Intel HD Graphics. In ceea ce priveste bateria, aceasta tine mai mult de o ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here