Indreptarea dintilor in mod natural nu este posibila la varste fragede si,cu siguranta, nici la varste inaintate. Adultii care doresc sa opteze pentru o solutie de indreptare a dintilor sunt sfatuiti sa isi indrepte atentia spre un aparat dentar pe care sa il poarte o anumita perioada de timp pentru a-si imbunatati aspectul dintilor, zambetul, muscatura, accentuarea anumitor litere.

Clinica stomatologica Dental Progress ofera servicii de lux in ceea ce priveste inserarea si ingrijirea unui aparat dentar din safir.

Recomandari pentru pacientii purtatori de aparat ortodontic cu safir

Inainte de a opta pentru un astfel de aparat dentar cu safire, pacientii trebuie sa se intereseze foarte bine de pret, de implicatii, de metodele de ingrijire si, in general, de tot ceea ce tine de curatarea si de pastrarea aparatului dentar in cele mai bune conditii.

Dupa inserarea aparatului ortodontic cu safire, se recomanda evitarea alimentelor dure si lipicioase, care pot dezlipi bracketul, prelungind perioada tratamentului, ceea ce inseamna ca nu este voie sa se consume floricele de porumb, paine toast, migdale, alune, masline cu samburi, caramele, iar lista poate continua. In plus, pacientii trebuie sa tina cont si de o alta recomandare, aceea de a evita muscatura direct din aliment, mai ales la fructele tari, cum sunt merele.

In plus, ingrijirea dintilor trebuie sa se faca zilnic, atat cu periuta manuala, cat si cu cea electrica, precum si cu periuta interdentara. Periajul dentar se va face dupa fiecare masa, nu doar de doua ori pe zi. Consultatiile periodice sunt necesare, iar prezentarea la medicul ortodont este obligatorie cel putin o data la trei luni.

Viata cu aparat dentar cu safir

Pacientii clinicii de lux Dental Progress care doresc sa opteze pentru o varianta estetica si complet functionala de indreptare a dintilor pot lua in calcul aparatul dentar cu safir. Pasul inserarii unui aparat dentar poate fi facut chiar si de catre pacientii maturi, trecuti de 30 de ani, cu probabilitate mare de succes.

Aparat dentar din safir | clinica stomatologica Dental Progress | dentalprogress.ro

clinica stomatologica Dental Progress

Viata cu un aparat dentar cu safir nu este foarte dificila, mai ales pentru ca acest aparat este foarte greu de observat si, in plus, este usor de ingrijit. Asadar, medicii ortodonti recomanda pacientilor sa opteze pentru aceasta solutie ceva mai scumpa, insa foarte eficienta si comoda, pentru a-si indrepta dintii.

Decizia inserarii unui aparat ortodontic cu safire nu este dificil de luat. In doar cateva sedinte, in care medicul specialist repara unele mici imperfectiuni, trateaza cariile si se asigura ca pacientul este pregatit pentru inserarea aparatului dentar, pacientul isi poate vedea visul cu ochii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here