Franta reuneste o multitudine de statiuni de schi. Pentru o vacanta de familie de neuitat, este necesar sa se aleaga pe cea care satisface nevoile familiei. In acest sens exista statiuni care se potrivesc cu adevarat vacantelor de familie cu facilitati excelente, servicii si preturi accesibile. Acestea vor satisface atat nevoile parintilor cat si copiilor.

  • Statiunea Val D’Isère

Val-d’Isère este o statiune de schi situata in parcul national Vanoise, pe drumul catre Col de l’Iseran. Situata in partea de jos a vaii Tarentaise, aceasta este aproape de Tignes. Este o destinatie favorabila pentru vacantele in familie, o statiune internationala care si-a pastrat istoria. De asemenea, a devenit foarte populara pentru farmecul particular al satului, cu clopotnita si casele traditionale. Zona de schi Val-d’Isère are 300 de km de partii si este exceptionala si in afara partiilor.

Statiune etichetata Family Plus, Val-d’Isère va incanta intreaga familie. Are o cresa care are grija de cei mici, o zona pentru incepatori, o gradina de zapada pentru copiii de la 3 ani, divertisment, piste de sanius si preturi adaptate tuturor familiilor din vacanta. Exista multe resedinte care ofera inchirieri de apartamente de schi in Val-d’Isère. Acest lucru permite familiilor sa beneficieze de un spatiu imens, bine echipat, pentru a se bucura de sederea lor. Pentru bunastare si relaxare, statiunea are, de asemenea, un centru de sporturi acvatice si un spa.

  • Statiunea Les Ménuires

De multi ani, statiunea Les Ménuires a atras un numar mare de turisti. Este situata in inima zonei de schi 3 vai din regiunea Savoie Mont Blanc. Etichetata „Famille Plus”, este o statiune dedicata familiei. Mai mult, infrastructurile sunt adaptate pentru primirea familiilor, in special a copiilor.

Printre avantajele petrecerii vacantelor in Les Ménuires, se regasesc in special zonele pentru incepatori care permit copiilor sa invete sa schieze in deplina siguranta, primirea copiilor de la 3 ani, diversele activitati, telescaunele dotate cu un sistem de teleschi, securitate si diverse activitati pentru copii. In diferite cartiere, trotuarele au fost chiar bine amenajate pentru a facilita miscarea carucioarelor. Acestea sunt servicii complete pentru a facilita vacantele in familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here