Absolventii de liceu cu diploma de BAC care doresc sa obtina un punctaj superior la orice examen de admitere pentru scoli de agenti de politie trebuie sa fie pregatiti atat din punct de vedere fizic, cat si intelectual pentru a face fata provocarilor examenului care ii poate aduce mai aproape de jobul dorit.

Metode de invatare pentru a trece orice examen de admitere pentru scoli de agenti de politie

Dorinta de a deveni politist se manifesta inca din primii ani de viata, cand majoritatea baieteilor (dar si fete) spun atunci cand sunt intrebati ca isi doresc sa devina politisti sau politiste. Un astfel de job este respectat in societate, bine remunerat, insa necesita multa pregatire si ambitie. Examenul de admitere este doar o formalitate in calea viitorilor agenti de politie spre succes.

Pentru a creste abilitatea de a trece peste obstacolele unui astfel de examen de admitere, studyhub.ro propune un set complet de intrebari grile, peste 11000 de intrebari din tematica pentru concursul de admitere in scolile de agenti de politie pentru a invata, repeta si testa cunostintele.

Aceasta este cea mai recomandata metoda de invatare, cu ajutorul testelor grila propuse de profesori cu o bogata experienta si cu un inalt grad profesional. Testarea cunostintelor online este eficienta pentru ca permite studentilor sa consulte raspunsurile corecte dupa fiecare intrebare sau la sfarsitul testului.

Examen de admitere pentru scoli de agenti de politie | StudyHub.ro

examen admitere pentru scoli de agenti de politie

Primii pasi in cariera de agent de politie

Persoanele care isi doresc sa devina agenti de politie, functionari publici civili, cu statut special, inarmat, ce poarta uniforma si exercita atributiile stabilite prin lege pentru Politia Romana ca si institutie specializate a statului trebuie sa se inscrie la concursurile de admitere la scolile de agenti de politie „Vasile Lascar” Campina și ,,Septimiu-Muresan” Cluj-Napoca sau la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti.

Dupa inscriere, trebuie sa se inscrie la examinare si sa treaca atat probele fizice, cat si proba testelor grila. Este important de avut in vedere, inainte de a urma acest drum in viata, ca un agent de politie isi va desfasura activitatea profesionala in sprijinul si in interesul comunitatii, persoanei si institutiilor statului, pe baza si in exacutarea legii, respectand principiile de impartialitate, nediscriminare, proportionalitate si gradualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here