Povestile cu magie, vraji si vrajitori si puteri supranaturale sunt extrem de apreciate de cititori, dar si de reprezentantii unor anticariate care cumpara carti fantasy. Cartile cu printese, vrajitori, cavaleri si lumi dominate de zeitati si de fiinte autotputernice primesc o evaluare foarte buna din partea CumparCarti.ro si un pret pe masura asteptarilor.

Tipuri de carti care intra in genul fantasy, apreciat de reprezentantii unor anticariate care cumpara carti

Sunt persoane care nici nu stiu ca au in biblioteca volume foarte valoroase din genul fantasy. Acest gen literar face referire la povesti fantastice si este un subgen al genului fictiune, cu mentiunea ca implica magie si elemente supranaturale, ca fiind o parte principala a povestilor.

Cartile fantasy includ lumi imaginare, craturi magice, neabordand teme stiintifice si nici macabre. Cartile fantasy se intersecteaza uneori cu genul literar pentru copii, dar specialistii in achizitii carti stiu sa faca diferenta si evalueaza in mod corect elementele imbinate si reprezentative ale cartilor fantasy, fara a le confunda cu cele apartinand genului Science Fiction.

Principala diferenta intre cartile Sci Fi si cartile fantasy o reprezinta faptul ca povestile fantasy se desfasoara intr-o lume complet imaginara, care nu exista si nu ar putea exista in universul nostru, in timp ce povestile stiintifico fantastice se desfasoara intr-o lume viitoare care are sanse sa existe la un moment dat.

Anticariate care cumpara carti | achizitii carti | CumparCarti.ro

anticariate care cumpara carti

Cele mai cunoscute carti fantasy

Cele mai cunoscute carti fantasy la momentul actual care sunt apreciate in mod corespunzator de catre expertii in cumparari carti sunt:

  • Seria Stapanul Inelelor scrisa de J.R.R. Tolkein;

  • Seria Urzeala Tronurilor scrisa de George R. Martin;

  • Seria Harry Potter scrisa de J.K.Rowling;

  • Seria Turnul intunecat scfisa de Stephen King;

  • Seria Magicienii scrisa de Lev Grossman;

  • Seria Cronicile din Narnia scrisa de C.S. Lewis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here