Marca Apple este fara doar si poate cea mai performanta de pe piata la ora actuala motiv pentru care clientii stau cu zilele in fata magazinelor pentru a prinde cele mai noi produse lansate. Brandul american comercializeaza produse combinand inovatii tehnologice si tehnicitate. Clientii pot alege dintr-o serie de calculatoare, touch pad-uri, telefoane mobile si ceasuri inteligente, toate fiind produse de inalta calitate, care sunt accesibile ca si pret aproape tuturor cumparatorilor.

Ce ar trebui sa stie iubitorii tehnologiei despre marca Apple

Brandul Apple ofera mai multe categorii de produse, printre cele mai noi dispozitive Apple de pe piata se numara:

  • Calculatoare MAC: MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro.
  • Tablete tactile IPad: iPad mini, iPad si iPad Pro.
  • Telefoane mobile IPhone: iPhone X, iPhone 8, iPhone SE.
  • Ceasuri conectate IWatch: seria iWatch 1, seria iWatch 3.

Pe piata exista unele dintre computerele desktop si laptopurile de cea mai buna calitate. Aceste computere sunt foarte puternice si au capacitati de stocare foarte bune. Spre exemplu, avantajele unui MacBook raman finetea acestui dispozitiv si greutatea usoara (sub 1 kg). De asemenea, are un display de 12 inch fiind mai mult decat perfect pentru rezolvarea sarcinilor zilnice.

  • MacBook Air este laptopul pentru toata lumea cu o functionalitate completa, cu mai multe porturi USB, Thunderbolt 2, cititor de carduri SD. Are o putere buna, precum si capacitati de stocare corecte, iar pretul de achitie este unul cat se poate de accesibil.
  • MacBook Pro: Cu produsul MacBook Pro Retina de 13 inch, Apple a concentrat toată puterea unui computer profesionist cu toate funcțiile posibile. MaxBook Pro Retina este unul dintre cele mai bune laptopuri de pe piață
  • IMac Pro este noul model lansat la sfarsitul anului 2017 si care este considerat cel mai puternic computer. Ofera putere de neegalat in produsele Apple, cu posibilitati grafice incredibile, motiv pentru care si pretul de achizitie este unul destul de ridicat – 5000 de euro.
  • Apple si-a inventat produsele cu un slogan Think different. In timpul pauzei SuperBowl-ului din 22 ianuarie 1984, reclama de la Apple a devenit una dintre cele mai cunoscute din lume. Ea a anuntat lansarea Macintosh prezentandu-l drept un model revolutionar intr-o lume totalitara. De atunci firma a crescut, a esuat, dar a revenit cu idei inovatoare. Aceasta poveste face parte din brand si a ajutat la promovarea acesteia pana la primul loc in lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here