4 avantaje oferite de calculatoare second hand

Persoanele care cauta sa inlocuiasca sistemul actual pe care lucreaza pot opta pentru calculatoare second hand cu toata increderea din 4 motive, care fac ca aceste alegeri sa fie cu adevarat cele mai bune existente in prezent pe piata. Specialistii de la It-sh.ro explica toate aceste avantaje care au transformat calculatoarele second hand in produse foarte cautate in special de catre firme si persoane care au nevoie de solutii ieftine.

Calculatoare second hand la preturi mici

Pretul este cu siguranta un factor de marketing foarte important, din motive evidente. Fiecare persoana are un buget maxim stabilit pe care doreste sa il investeasca intr-un laptop, drept pentru care calculatoarele second hand reprezinta cele mai bune si mai apreciate solutii in sensul acesta. In momentul in care bugetul disponibil nu este unul foarte mare, multe persoane prefera sa cumpere calculatoare la mana a doua care au specificatiile de sistem dorite.

Pot fi gasite configuratii foarte puternice la jumatate din pretul pietei

Ideea de mai sus nu este valabila doar pentru calculatoarele cu proprietari reduse ci si pentru cele de gaming. Astfel, pot fi gasite si cumparate calculatoare foarte performante la o fractiune din pretul platit pentru calculatoarele cu aceeasi configuratie, dar cumparate noi, ceea ce reprezinta cu siguranta un avantaj considerabil. Avand in vedere acest aspect, este de inteles ca  calculatoare refurbished sunt in interesul gamerilor sau persoanelor care folosesc calculatoarele intr-un mod mult mai complex decat utilizatorii obisnuiti.

Calculatoarele desktop sunt mai usor de uprgadat

Este foarte important de mentionat faptul ca atunci cand exista un buget limitat, pot fi cumparate calculatoare usor de upgradat, la mana a doua. De exemplu, un calculator care are o placa de baza noua si moderna permite mai multe tipuri de procesoare. Chiar daca la achizitia initiala nu exista pe calculator un procesor puternic, ulterior, cand bugetul permite, poate fi cumparat procesorul dorit si pus pe respectivul calculator.

Calculatoare second hand | Calculatoare refurbished | It-Sh.ro

calculatoare second hand

Birourile sunt mai usor de dotat cu solutii SH

Un alt motiv pentru care calculatoarele la mana a doua sunt atat de apreciate este ca cu pretul unui calculator nou pot fi cumparate mai multe calculatoare cu care sa fie dotate birourile, ceea ce inseamna ca firma poate economisi mai multi bani, ceea ce este cu siguranta foarte important pentru toti managerii, care au la dispozitie un buget specific pentru dotarea corespunzatoare si moderna a birourilor.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Diverse
 • April 1, 2024
 • 3 minutes Read
Cum petrecem timpul cu patrupedul

Petrecerea timpului de calitate cu prietenul nostru patruped nu numai că întărește legătura dintre noi și animalul de companie, dar contribuie și la menținerea sănătății fizice și mentale a acestuia.…

Citește

 • Diverse
 • March 22, 2024
 • 3 minutes Read
Prima baita a lui bebe

Prima baie a bebelușului este un moment emoționant și o piatră de hotar în viața proaspătă a părinților. Deși poate părea intimidantă la început, pregătirea adecvată și informarea pot transforma…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea