Relatia la distanta

Foarte multi oameni au experimentat sentimente puternice fata de cineva care este departe din punct de vedere geografic. In ceea ce priveste inceperea unei relatii la distanta, intervine intrebarea „Sunt astfel de sentimente de durata?”. Multi oameni spun ca da si sunt deschisi catre perspectiva de a gasi partenerul perfect, indiferent de locatie. Pentru a raspunde acestei dorinte, unele site-uri web pentru dating sunt concepute special pentru conectarea persoanelor aflate in destinatii diferite, indiferent pe glob. Vestea buna pentru persoanele implicate intr-o relatie la distanta este ca aceasta poate supravietui si mai mult, poate prospera.

Avantaje pentru relatia la distanta

Numeroase studii de-a lungul anilor au examinat relatiile la distanta, inclusiv factorii care explica durata relatiei si intelegerea dintre cei doi. Deoarece metodele de comunicare au devenit mai raspandite si mai usor de accesat, cuplurile sunt in masura sa pastreze legatura in orice moment prin mesaje text si apeluri video. Scopul acestora este de a crea si de a mentine un sentiment de apropiere si confort, chiar daca pe parteneri ii despart oceane.

Anumite studii arata ca partenerii aflati intr-o relatie la distanta au mai multe sanse de a se casatori. Care este explicatia acestui studiu? Dorinta celor doi aflati in relatia la distanta de a isi construi un camin impreuna era mai mare, din simplul fapt ca voiau siguranta si stabilitate de la relatie, avand in vedere perioada in care au fost departe unul de celalalt.

Un avantaj al relatiilor la distanta este ca timpul liber al partenerilor este dedicat hobby-urilor. Din pacate, multi parteneri ai relatiilor de cuplu tind sa uite sa propriile placeri si sa se focuseze pe dorintele persoanei iubite. Astfel ca, uita de pasiuni si de prieteni si se concentreaza doar pe bunastarea relatiei. Este posibil ca petrecerea timpului in fiecare zi cu partenerul sa devina sufocanta, iar aceste activitati paralele sunt esentiale. Persoanele care se afla intr-o relatie la distanta se bucura de independenta din acest punct de vedere.

Intalnirile sunt cu atat mai frumoase. Pentru ca partenerii unei astfel de relatii se vad relativ rar, cu siguranta fiecare experimenteaza sentimente de dor si neliniste. De aceea, intalnirile dintre cei doi vor fi mai pasionale si mai profunde.

cesafaci.ro

https://cesafaci.ro

Articole pe aceeași temă

 • Diverse
 • April 1, 2024
 • 3 minutes Read
Cum petrecem timpul cu patrupedul

Petrecerea timpului de calitate cu prietenul nostru patruped nu numai că întărește legătura dintre noi și animalul de companie, dar contribuie și la menținerea sănătății fizice și mentale a acestuia.…

Citește

 • Diverse
 • March 22, 2024
 • 3 minutes Read
Prima baita a lui bebe

Prima baie a bebelușului este un moment emoționant și o piatră de hotar în viața proaspătă a părinților. Deși poate părea intimidantă la început, pregătirea adecvată și informarea pot transforma…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

 • April 3, 2024
De ce apelăm la un dealer auto? Avantajele colaborării cu profesioniștii

Cum petrecem timpul cu patrupedul

 • April 1, 2024

Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

 • March 28, 2024
Titluri de carti pe care le gasim intr-un anticariat online

Prima baita a lui bebe

 • March 22, 2024
Prima baita a lui bebe

Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

 • March 11, 2024
Cum obții tortul visurilor tale printr-o comandă online?

De ce refuza cainii mancarea

 • February 29, 2024
De ce refuza cainii mancarea