Din ce in ce mai multe persoane pornesc in cautare de noi aventuri pentru a-si petrece vacanta de vara, nestiind de fapt ca nu numai destinatia este importanta, ci si cat de complet este bagajul. Vacanta de vara nu inseamna numai destinatii exotice, mancare la restaurant sau la “impinge tava”, costume de baie si ochelari de soare, ci presupune completarea bagajului pentru ca acesta sa fie perfect si sa permita calatorilor sa se bucure de un concediu lipsit de probleme de sanatate.

Accesorii nelipsite din trusa de vacanta de vara

Unul din cele mai importante accesorii este palaria, sapca si esarfa. Aceste accesorii sunt foarte importante. In functie de stilul ales si de preferinte, dar si de destinatie, calatorii pot sa isi puna in trusa de vacanta o palarie, o sapca sau chiar o esarfa fina pe care sa o lege in jurul capului. Borurile largi sau cozorocul impresionant sunt menite sa protejeze nu numai capul, ci si fata, decolteul si umerii.

Palaria este foarte importanta in vacanta pentru ca protejeaza de insolatie, de arsuri si de razele UV foarte puternice, dar si parul de vant si de razele solare. Un alt accesoriu important de vacanta este reprezentat de ochelarii de soare. Acestia trebuie sa fie cumparati dintr-un magazin de specialitate pentru a evita expunerea la soare cu o pereche de ochelari nepotrivita si riscul de a fi afectati ochii. Lotiunile de plaja sunt foarte importante vara chiar si pentru cei care nu stau la plaja, dar doresc sa se protejeze de razele soarelui atat de puternice. Aceste lotiuni se aleg in functie de gradul de protectie solara, de la cea mai slaba, la cea mai ridicata.

Nu in ultimul rand, din bagajul pregatit special pentru concediul de vis nu trebuie sa lipseasca trusa de medicamente. Aceasta trebuie sa contina medicamente uzuale, medicamente care au mai fost luate de catre calatori, pentru stari de greata, balonare, diaree, pentru constipatie, dureri de cap, febra, sau diferite dureri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here