Cumpararea de carti dintr-un anticariat online este foarte des intalnita astazi, din mai multe motive absolut rezonabile. Cartile existente in anticariate sunt cautate in primul rand pentru pretul lor mic.

La printrecarti.ro cumparatorii pot gasi unele dintre cele mai cautate volume la cele mai mici preturi si in stare foarte buna. De asemenea, pot fi gasite aici si editii limitate sau carti de colectie, care au disparut de mult de pe piata.

Avantajele cumpararii dintr-un anticariat carti

In prezent, cumpararea dintr-un anticariat carti nu este un subiect de rusine. Chiar daca este vorba despre carti la mana a doua, ele sunt la fel de apreciate ca si cele noi. Se adauga si faptul ca acestea au cel mai mic pret si ca achizitionarea de la anticariat contribuie la reciclare si la protejarea naturii.

Dar exista si sansa de a gasi ceva unic. Multe anticariate au avut in repetate randuri volume unice sau cu autografele autorilor. Editiile originale sau alte carti ale unor autori consacrati, care au disparut de pe piata, sunt unele dintre cele mai cautate volume de catre colectionari si pot fi gasite la targuri de carte veche sau in anticariatele online.

Cele mai multe anticariate si-au inceput activitatea cu cartile din biblioteca fondatorilor firmei. Ulterior, au inceput sa cumpere carti second hand de la alte persoane care voiau sa renunte la propria biblioteca. Astfel s-a dezvoltat o intreaga industrie in acest sens.

Tot mai multe firme au identificat potentialul pietei second-hand, iar in 2008 chiar si Amazon a intrat pe aceasta piata, fiind insotit imediat de Ebay. In Romania, de exemplu, anticariatele online functioneaza perfect. Cartile sunt livrate la timp prin curier, iar pretul lor este unul foarte bun.

Si magazinele traditionale care comercializeaza carti vechi au inca succes, insa nu se compara cu anticariatele care vand carti online.

Anticariat carti | anticariat online | carti second hand | printrecarti.ro

anticariat carti

Comertul online ajuta, de fapt, magazinele de carti vechi. Chiar si atunci cand usile magazinului fizic sunt inchise, magazinul online continua sa vanda cartile respective. De asemenea, studentii care au timp sa caute doar noaptea apreciaza faptul ca, pe langa oferta vasta de carti, au la dispozitie si timp nelimitat pentru alegerea cartii dorite.

Mediul online a avut un impact imens asupra sectorului cartilor folosite, oferind informatii despre valoarea cartilor si ajutandu-i pe cei care au nevoie sa faca descoperiri valoroase. Datorita prezentei online a anticariatelor, acum toti doritorii de carti au la dispozitie cele mai frumoase volume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here