Laptopul a devenit in ultimii ani, o componenta foarte importanta in orice locuinta si in orice birou. De la cele mai fragede varste, copiii invata sa foloseasca laptopul, sa scrie pe el, sa deseneze, sa se joace. Adultii de orice varsta invata sa se conecteze la internet si sa tina legatura cu rudele aflate peste hotare prin intermediul retelelor sociale sau al aplicatiilor de chat si de videochat.

Laptopul ofera tinerilor care vor sa munceasca de acasa ocazia de a o face, chiar sa isi deschida propria afacere online, sa invete un limbaj de programare, o limba straina online, iar lista poate continua. Oferta magazinului online de calculatoare ieftine It-sh.ro , este foarte variata in ceea ce priveste laptopuri second-hand si ofera utilizatorilor posibilitatea de a face parte din world wide web, reteaua mondiala in continua expansiune.

Tipuri de utilizatori, tipuri de laptopuri

Exista mai multe tipuri de utilizatori de laptopuri. Utilizatorii incepatori sunt cei care abia se initiaza in tainele folosirii unui asemenea dispozitiv, cei care abia invata sa navigheze pe internet sau sa duca la bun sfarsit unele sarcini foarte simple. Acesti utilizatori au nevoie de un laptop ieftin, la mana a doua, Core 2 Duo sau Core Duo.

Utilizatorii care folosesc laptopul in scop profesional, cei care traduc, corecteaza, intocmesc rapoarte, fac referate, editeaza videocliprui si fotografii sunt cei care au nevoie de un laptop de calitate, cu procesor de ultima generatie, de tip i3, i5 sau i7, care poate fi upgradat din punctul de vedere al hard disk-ului, al memoriei, al unitatii optice sau al altor componente.

Nu in ultimul rand, utilizatorii care folosesc laptopul in scop personal, pentru a se juca sau pentru a-si indeplini un hobby, trebuie sa se orienteze catre un model ale carui caracteristici sa se potriveasca necesitatilor si cerintele aplicatiilor pe care le folosesc cel mai mult. Alegerea laptopului perfect inseamna pentru utilizatori sa gaseasca ceea ce isi doresc, dar si ceea ce le este necesar la cel mai bun pret.

Un laptop cu specificatii decente pentru orice tip de utilizator

Utilizatorii care doresc sa navigheze pe internet pentru a urmari filme, pentru e-mailuri sau pentru suita Office, sunt invitati sa se orienteze catre un laptop ce le va indeplini cerintele pe o perioada lunga de timp, un laptop cu un pret decent.

Calculatoare ieftine | laptopuri second-hand | www.it-sh.ro

calculatoare ieftine

Asadar, este evident de ce cumparatorii trebuie sa isi indrepte atentia catre modelele ieftine, dar care exceleaza la capitolul conectivitate, memorie RAM, spatiu de stocare, durata de viata a bateriei, precum si dimensiunea si performanta ecranului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here