Unii cititori sunt pasionati de comedie, altii de aventura, in timp ce exista si cititori care adora adrenalina, suspansul, conspiratiile si cartile care ii tin cu sufletul la gura. Cei care prefera romanele thriller pot sa le achizitioneze la un pret foarte bun din cel mai renumit anticariat online din Bucuresti, Printrecarti.ro . In oferta acestui magazin online cu mii de titluri, vor gasi carti de citit din domeniul thriller, perfecte pentru orice cititor inflacarat si iubitor de povesti palpitante.

Carti thriller pe care nu trebuie sa le ratezi

Una dintre cele mai renumite carti thriller pe baza careia s-a facut si un film extraordinar este The Shining, scrisa de Stephen King. In general, Stephen King este autorul preferat al celor care prefera carti thriller vechi care pot fi gasite in cadrul unui anticariat, in traducere. The Shining, sau Stralucirea este un film care spune povestea membrilor unei familii al carui psihic este pus la incercare din momentul in care tatal se angajeaza intr-un hotel bantuit, pe post de ingrijitor. Cu un final neasteptat si o actiune care tine cititorul cu sufletul la gura, The Shining nu trebuie sa lipseasca din biblioteca pasionatilor de thriller.

O alta carte apartinand genului thriller care merita citita este Asasin american, scrisa de Vince Flynn, care are un personaj principal foarte greu de inteles, care isi tine cititorii cu sufletul la gura din momentul in care intra intr-o organizatie de lupta, care de fapt este o formatie de operatiuni speciala secreta, ce lupta impotriva terorismului. Cu o actiune care ar tine orice cititor in suspans, acest roman trebuie rasfoit cel putin o data in viata.

Anticariat online | carti de citit | www.printrecarti.ro

anticariat online

Fara doar si poate, romanul Ingeri si Demoni scris de Dan Brown este un thriller de succes care prezinta o straveche organizatie secreta, se bazeaza pe o munca de documentare imensa a autorului, prezentand cu lux de amanunte constructii renumite si simbolurile acestora, ofera informatii ample despre religie, arta, istorie, stiinta si tehnologie.

In oferta anticariatului online Printre Carti sunt disponibile si alte carti thriller, dar si de actiune si politiste. Acestea cu siguranta vor capta atentia cititorilor si ii vor determina sa isi doreasca sa reia lectura dupa o anumita perioada pentru a descoperi intelesuri ascunse, dar si pentru a reveni asupra unor pasaje importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here